MSC Seascape

 

Cruiseschip_MSC_Cruises_Seascape_MSC_Bar

Ontdek een uitgestrekte boulevard langs het water op MSC Seascape

Vanaf november 2022 is de MSC Seascape in bedrijf, het zusterschip van de MSC Seashore en het tweede schip in de Seaside EVO-klasse. De Seaside EVO-schepen zijn geüpgraded en uitgebreid met nieuwe ruimtes en ervaringen voor gasten. Het schip is ontworpen om gasten een verbinding met de zee te bieden door middel van innovatieve ontwerpkenmerken. Een opvallend kenmerk is de uitgestrekte boulevard van 540 meter langs het water, waar gasten kunnen winkelen, dineren en zonnebaden. MSC Seascape heeft ook een adembenemende Brug der Zuchten met een glazen vloer, waardoor gasten een uniek uitzicht op de oceaan hebben.

Bekijk alle cruises

Ontdek de faciliteiten aan boord

Ontdek het opwindende waterpark aan boord van MSC Seascape! Dit spectaculaire waterpark biedt een scala aan activiteiten waaronder vier verschillende soorten glijbanen een daarvan is de sensationele ‘Slideboarding’. Hier wordt een hoge glijbaan (over twee verdiepingen) gecombineerd met een interactief computerspel voor extra plezier. Een andere geweldige attractie op MSC Seascape zijn de High-Speed Aquatubes, waarin u alleen of samen met een partner op een band naar beneden kunt glijden. Het is niet ongewoon om kinderen keer op keer van het eindpunt terug naar de start te zien rennen om opnieuw van de glijbaan te genieten. Bovendien zijn sommige delen van deze glijbanen doorzichtig, waardoor u een spectaculair en uniek uitzicht op de zee heeft.

Ervaar de voortreffelijke restaurants

Aan boord van MSC Seascape is er een uitgebreide selectie aan eetgelegenheden, zowel binnen als buiten. Gasten hebben de keuze uit maar liefst elf verschillende restaurants; vijf geselecteerde restaurants en vijf thematische locaties. Nieuwe toevoegingen aan de culinaire ervaring op MSC Seascape zijn onder andere het Fusion Restaurant, dat gespecialiseerd is in fusiongerechten en het VIP Fine Dining Restaurant. Enkele hoogtepunten van de keuken aan boord van MSC Seascape zijn onder andere Ocean Cay een uniek visrestaurant, Butcher’s Cut een Amerikaans steakhouse, Bistro La Bohème en Asian Market Kitchen ontworpen door de beroemde Pan-Aziatische chef Roy Yamaguchi.

Voor informeel dineren zijn er niet één, maar twee uitzonderlijke buffetten aan boord van MSC Seascape. Het Marketplace Buffet biedt een authentieke mediterrane dorpservaring met verse groenten, fruit, een bakkerij en een speciale snijhoek voor vleeswaren. Voor internationale lekkernijen kunnen gasten terecht in The Colonial Buffet en Pizzeria.

En voor degenen die van zoete lekkernijen houden zijn er de onweerstaanbare chocoladecreaties van Venchi 1878 Chocolate Bar en de heerlijke gelato en crêpes van Venchi 1878 Gelato and Creperie.

Cruiseschip-MSC Seascape-MSC Cruises-Game hall

Shows & entertainment

Het prachtige Metropolitan Theatre biedt ’s avonds een spectaculaire ervaring met professionele artiesten. Daarnaast kunnen gasten genieten van de 5D Cinema en de Formule 1-simulator, waar ze zich in virtual reality kunnen wagen aan spannende autoraces. Het aanbod voor families aan boord is uitgebreid met een ruimere speeltuin voor kinderen en een interactief waterpark met het thema Pirate Cove. MSC Seascape beschikt over een van de grootste waterattracties op zee. Bovendien zijn er twee uitgebreide tienerclubs aan boord; één voor 12-14-jarigen en één voor 15-17-jarigen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan