MS Frederic Chopin

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Frederic Chopin-Cruise-Schip (2)

Klaar voor vertrek over de Elbe

Onvergetelijke ervaringen wachten op u aan boord van de MS FREDERIC CHOPIN. De comfortabele hutten en de openbare ruimtes die met passie voor detail zijn ingericht, geven u onmiddellijk een gevoel van welzijn. Culinaire hoogstandjes wachten op u in het comfortabele panoramarestaurant waar smakelijke regionale gerechten en internationale specialiteiten subtiel worden geserveerd. Vanaf het zonnedek kunt u het beste genieten van de prachtige landschappen langs de oevers van de rivier de Elbe. De salon met pianomuziek nodigt u uit om de avond in stijl af te sluiten.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Frederic Chopin-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meergangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

U hoeft geen seconde van het uitzicht te missen, door de hoge panorama ramen kunt u tijdens alle maaltijden genieten van het fantastische uitzicht!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan