World Explorer

 

Nicko-WorldExplorer-riviercruise-schip

“Enter a new world with the World Explorer”

Onze World Explorer combineert alle voorwaarden om een geweldige cruise te ervaren. Het schip is tot in de kleinste details afgewerkt met een smaakvol interieur. De World Explorer kan zich navigeren door bijzondere routes, kan poorten bereiken waar de grote schepen niet kunnen komen en maakt elke cruise tot een onvergetelijke ervaring. Ze beschikt over de laatste motor, dus veel milieuvriendelijker. De sfeer aan boord is persoonlijk en voelt aan als een grote familie. Of u nu wilt genieten van een rustig momentje, een boek wil lezen, de sauna in wilt duiken of thema avonden wilt bijwonen dit kan allemaal. De World Explorer vaart voornamelijk over de Middellandse Zee, Antarctica en Noord-Europa.

Faciliteiten

Aan boord van de WORLD EXPLORER is er voor ieder wat wils. Kies een boek uit in onze bibliotheek of schakel naar de ontspanningsmodus in de sauna, een avondje doorbrengen in het casino of genieten van een voorstelling in het theater. Wilt u toch liever iets actiever doen? Duik dan snel de fitnessruimte in of de baan op het buitendek. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

 

Nicko-WorldExplorer-Zeecruise-AlFresco-Terras

Culinair

Op de World Explorer kunt u 2 restaurants vinden met gevarieerde culinaire hoogstandjes. Ook kunt u genieten van een groot aanbod drankjes welke u kunt halen bij de bar. Begin s’  ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner. Zowel internationale als regionale specialiteiten worden geserveerd

  • Lido Café
  • On-board restaurantRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan