Norwegian Sun

 

Cruiseschip-Norwegian Sun-Norwegian Cruise Line-Atrium

Cruiseschip Norwegian Sun: Neemt u mee in de Cariben

Uiteraard hebben we het weer niet in de hand, maar zelfs als het weer even tegen zit dan nog is iedereen vrolijk aan boord van de Norwegian Sun. Waar ter wereld wil je cruisen? De kans is groot dat de in 2018 gerenoveerde Norwegian Sun je meeneemt op cruises naar de Caribbean, het historische Cuba, de zonovergoten Bahama’s, het Panamakanaal, of naar de exotische en gevarieerde kustlijn van Zuid-Amerika!

Cruiseschip Norwegian Sun was het eerste schip dat Norwegian Cruise Line speciaal heeft ingericht voor het Freestyle Cruisen. Omdat het succes zo overdonderend was, is dit concept nu op de gehele Norwegian vloot ingevoerd.

Culinair genieten aan boord van Norwegian Sun

Kunt u  geen keuze maken om te eten? Van elegante Franse bistro’s en Italiaanse pasta tot sushi- en tapasbars, en meer, er is een andere eetgelegenheid voor bijna elke avond van uw cruise. Met 9 verschillende restaurants, elk met een gevarieerd en steeds wisselend menu, vindt u altijd precies waar u zin in heeft. En er zijn geen vaste zittingen, maar Freestyle Cruising. Stel je voor dat restaurants geopend zijn van 17.30 uur tot middernacht, zodat u kunt kiezen om te diner vóór de show of een later romantisch diner voor  twee. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om 24 uur per dag roomservice te bestellen.  U bent vrij om te dineren waar, wanneer en met wie u wilt.. Precies zoals het op een cruise vakantie zou moeten zijn.

 

Cruiseschip-Norwegian Sun-Norwegian Cruise Line-Theater

Entertainment aan boord van Norwegian Sun

Terwijl de zon ondergaat en iedereen een drankje neemt en plannen maakt om te dineren, zijn de dynamische amusementsmogelijkheden net begonnen. Als u op zoek bent naar die perfecte Lounge-sfeer, vindt u gegarandeerd precies wat u zoekt. Of een geweldige Broadway show na het dineren. Er zijn 4 fantastische Broadway Shows te zien! Natuurlijk kunt u ook een gokje wagen in het Casino!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan