P&O Arvia

 

P&O cruises-Arvia-Atrium-Cruise-Cruiseline

De Excel-klasse P&O Arvia, een Britse klassieker

P&O Cruises Arvia is het zusterschip van de P&O Iona. De P&O schepen zijn altijd erg populair onder de Britse gasten. De Arvia combineert de tijdloze klasse met onvergetelijke innovaties.

Op Arvia zijn er verschillende opties voor hutten en suites, elk met een comfortabele, uitnodigende inrichting met warme crèmes en blauwe tinten, die worden aangevuld met natuurlijke meubels en mooie patrijspoorten. Overdag kunt u relaxen bij de infinity pool, beachcomber of de spa.  In de avond kan er op de Arvia genoten worden van een drankje aan de verschillende bars.

De Arvia houdt zich ook nog eens bezig met duurzaamheid, door compleet aangedreven te worden door vloeibaar aardgas.

Culinair 

Aan boord van de Arvia zijn 9 verschillende restaurants. Of u wil ontbijten, lunchen of dineren het aanbod zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent. Voor de traditionele cruise maaltijden kun je terecht bij de Main dining room. Wanneer u opzoek bent naar wat anders is er een ruim aanbod van pizza’s tot burgers. Op de Arvia komen twee hele nieuwe restaurants aan boord. De Green & Co en de 6th Street diner. Green & Co gaat voor duurzaam en vegan/vegetarisch. De 6th Street diner wil juist het typische Amerikaanse gevoel uitstralen. Andere restaurants aan boord van Arvia:

  • Epicurean
  • Sindhu
  • The glass house
  • The keel & cow
  • The olive grove

 

 

P&O cruises-Arvia-Sea screenstage-Cruise-Cruiseline

Entertainment aan boord van Arvia

Arvia heeft een ruim aanbod aan entertainment. Na een dag relaxen bij het zwembad of wandelen door een stad, kan er ’s avonds genoten worden van verschillend entertainment. Live shows, lounges en gezellige bars zorgen voor een onvergetelijke tijd. In het theater worden verschillende shows gegeven. De Skydome veranderd van een all-weather pool in gezellige hang out voor in de avond. Zoek een plekje bij de Sky bar en geniet van een film op de Seascreen. Voor degene die opzoek zijn naar wat meer actie, kunt u genieten van verschillende shows en een nachtclub onder de sterren. De Arvia beschikt over een sport arena waar zich onder andere een midgetgolfbaan en een klimparcours bevinden. Voor de kinderen is er ook een kids club aan boord.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan