P&O Aurora

 

Cruiseschip-Aurora-P&O Cruises-Lounge

P&O Aurora, heeft vele voorzieningen en uitstekende service

In april 2018 is de Aurora omgebouwd tot cruiseschip voor volwassenen, is P&O Aurora een favoriet bij fans van de populairste cruisemaatschappij van Groot-Brittannië, met een klassieke maar moderne inrichting en een breed scala aan entertainment om te ontspannen. Dit schip is een “Adult Only” schip.

Bij Aurora draait alles om uzelf te verwennen en in alle comfort achterover te leunen. Alles op dit schip voldoet aan al uw wensen. Met een stijlvolle, klassieke inrichting en een geweldige reeks verschillende hutsoorten, waaronder een suite met twee verdiepingen en butlerservice, voldoet dit prachtige schip aan al uw behoeften.

Aurora biedt een ruime keuze aan cruises naar een groot aantal bestemmingen, ze verzorgen, wereldcruises, Middellandse Zee cruises, Caribische cruises en cruises naar de Baltische staten en Noorse Fjorden. De schepen vertrekken veelal vanuit Southampton, wat betekent dat het nog gemakkelijker dan ooit is om aan boord te stappen.

Afgezien van al dat feesten, kunt u er ook voor zorgen dat u echt kunt ontspannen in de prachtige Oasis Spa op het Lido Deck. Bovendien kunnen gasten de Hair & Beauty-salon binnenstappen om een ​​complete make-over te ervaren, waardoor ze zich gloednieuw en klaar voor de wereld voelen.

Sportief gezien zijn er banen voor golf, tennis, voetbal en wat u maar wilt. Er is ook een volledig uitgeruste fitnessruimte met een ruime aerobicsruimte en personal trainers.

Culinair

Terwijl u over de dekken van dit glorieuze schip dwaalt, vind u allerlei restaurants, bars en voorzieningen om u bezig te houden. Om te dineren, zult u merken dat de chef-koks een enorm scala aan gerechten serveren voor elk verlangen dat u oproept. Van een vers gekookt ontbijt aan dek in The Orangery tot Café Bordeaux Bistro, gemaakt door Marco Pierre White, de Aurora heeft een groot aantal eetgelegenheden. ‘S Avonds wachten de restaurants Alexandria en Medina op uw reservering om te dineren in een prachtige omgeving met heerlijk eten.

  • Belangrijkste eetgelegenheden: restaurants in Alexandrië en Medina
  • Buffetrestaurant: The Orangery
  • Sidewalk Cafe
  • Alternatief dineren: Cafe Bordeaux Bistro – gemaakt door Marco Pierre White
  • Koffie en chocoladereep
  • 24-uurs roomservice

 

 

Cruiseschip-Aurora-P&O Cruises-The Glass House

Entertainment

Het schip biedt een fantastische schat aan bars en sfeervolle lounges. Als u achterover leunt bij Anderson’s voor de traditionele open haard, smelt u gewoon weg in de gezellige sfeer van deze relaxte bar. Als u zin heeft om iets te vieren, kunt u bij Charlie’s elegante champagnebar ook terecht met zijn sprankelende ontwerp en blitse kleuren. Tal van andere locaties kunnen nog steeds uw dorst lessen – van Masquerade voor een dans tot de Riviera voor cocktails, u heeft nooit een tekort aan opties.

Carmen’s is het centrale knooppunt voor live entertainment aan boord. Hier zal de showlounge u talloze herinneringen geven aan avondkomedie of verfijnd cabaret. Nadat de shows voorbij zijn, wordt het podium vrijgemaakt voor een dansvloer om je de rest van de nacht weg te laten dansen. Het Curzon Theater op het Promenade Deck heeft het gevoel van een traditioneel Shakespeariaans theater, maar achter de schermen is de nieuwste technologie die je de allerbeste West End-achtige uitvoeringen biedt die je hebt gezien.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan