Le Ponant

Cruiseschip-Le Ponant-Ponant Yacht Cruises-Deck

Zeilen naar de meest bijzondere bestemmingen

Le Ponant is een indrukwekkend zeilschip (driemaster) van maar liefst 88 meter. Met slechts maximaal 67 andere gasten kunt u genieten van het echte zeilgevoel in gemoedelijke sfeer. Net als op een privé jacht reist u in een klein gezelschap tussen echte zeilliefhebbers. Met Le Ponant heeft u fantastische moment op zee in het vooruitzicht.

 

Culinair

Aan boord bereiden de Franse koks de heerlijkste gerechten, waarbij u kunt kiezen tussen de twee elegante restaurans. Er is tevens een buitenbar, een lounge en een zonnedek. Uw cruise is All inclusive: naast de smakelijke maaltijden zijn ook uw drankjes inbegrepen. De 32 hutten bieden allen uitzicht op zee en zijn van alle gemakken voorzien.

Cruiseschip-Le Ponant-Ponant Yacht CruisesRestaurant

Entertainment

Tijdens uw cruise met Le Ponant zijn de belangrijkste uitgaansgelegenheden de Emeraude Lounge en de Saphir lounge. Of u nu een praatje wilt maken met andere gasten of liever een romantische avond met uw geliefde wilt, doe dat in stijl in een van deze uitnodigende, stijlvolle ruimtes.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan