Cruise met Sea Cloud Cruises

 

Algemene informatie

Wilt u een cruise maken met een klein gezelschap? En de unieke zeilervaring opdoen? Dan zit u bij Sea Cloud aan het juiste adres! Deze rederij maakt het mogelijk om met een klein aantal passagiers een unieke ervaring neer te zetten! U kunt genieten met andere gasten, maar ook zelf het gehele schip charteren om zo bijvoorbeeld een bijzonder jubileum te vieren!

Tijdens een cruise op één van de schepen bent u één met de zee en is dit een reis die u niet snel zult vergeten!

Schepen

Sea Cloud heeft 3 unieke schepen. Aan boord van deze schepen gaan slechts rond de 60 passagiers. U kunt het schip zelf charteren of genieten samen met andere cruise passagiers! Heeft u een bijzonder jubileum te vieren? Dan zijn deze schepen uitermate geschikt! De schepen hebben een elegante charme en zijn zeer authentiek. Sea Cloud Spirit komt in 2020 in de vaart, ondanks dat dit een nieuw schip is wordt er nog steeds gebruik gemaakt van de prachtige zeilen!

 

Accommodatie
Er zijn verschillende hutten aanwezig op de zeilschepen van Sea Cloud Cruises. Zo zijn er grote suites, buitenhutten en hutten met een boven en onderbed. Op alle schepen zijn de hutten in originele stijl ingericht. Sommige hutten hebben direct toegang op promenade dek, andere hutten zijn voorzien van een patrijspoort. Aan boord van het nieuwe schip zijn ook hutten die een eigen balkon hebben. In alle hutten is een kluis aanwezig en kunt u gebruik maken van uw eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Culinair
Als het mooi weer is, kunt u tijdens de lunch op het lidodek zitten. De smakelijke snacks die aan het buffet in de buitenlucht worden geserveerd, zullen uw eetlust opwekken! Aan boord is ook een pianist aanwezig voor aangename achtergrondmuziek bij uw gesprekken. De lidobar is een gezellige plek om de avond af te sluiten. Passend bij elk traditioneel zeilschip, kan de sfeer ook behoorlijk levendig worden als het Crew Shanty Choir verschijnt.

Het promenadedek is niet alleen een snelle route van het ene uiteinde van het schip naar het andere; bij mooi weer vind je er ook een aantal zeer lekkere versnaperingen. De koffie, thee en lichte snacks zijn ideaal voor wie vroeg opstaat, maar ook om ’s middags tussen de maaltijden te nuttigen. Stelt u zich eens een vers gemaakte wafel met ijs voor onder de witte zeilen van een schip – dat is echt een paradijs!

Captivating Yachting - More than just a cruise

 

Kinderen
Kinderen zijn welkom aan boord van de schepen, maar hier zijn geen faciliteiten voor aanwezig.

Activiteiten & Entertainment
Aan boord van de schepen van Sea Cloud Cruises zijn er vele prachtige plekjes waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen: van talloze ligstoelen tot elegante mahonie banken en de blauwe lagune, waar u naar de masten kunt turen. Het kijken naar de beweging van de zeilen en alle traditionele taken die bij een majestueus zeilschip horen, is een van de mooiste activiteiten op volle zee. De traditionele regels van cruisereizen kunnen overboord worden gegooid; aan boord van de schepen kunt u reizen zoals u dat wilt. Als u wilt, kunt u joggen rond het buitenste promenadedek of snorkeluitrusting lenen voor een tocht aan wal. De zodiac boten van de Sea Cloud schepen brengen u niet alleen aan wal en terug, maar worden ook gebruikt om “Fun Island”, onze opblaasbare waterslee, te slepen. En als de omstandigheden kalm genoeg zijn,Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan