Seabourn Pursuit

 

Het tweede expeditie schip van Seabourn

De Seabourn Pursuit is het zusterschip van de Seabourn Ventura en is het tweede expeditie schip van de vloot. Het schip gaat in de vaart in 2023. De expeditie schepen van Seabourn zijn gebouwd voor diverse omgevingen. Door de kleinere omvang van de Pursuit kan het schip op plekken komen waar de grote schepen niet kunnen komen. Aan boord zijn twee onderzeeërs die gasten mee op avontuur kunnen nemen.

De Seabourn Pursuit reist door de wateren van Groenland, IJsland en Noorwegen, en neemt de passagiers mee door de Fjorden. Het schip is luxe, relaxed en van alle voor gemakken voorzien.

Culinair genieten aan boord van Seabourn Pursuit

Seabourn Pursuit zorgt voor gezelligheid en privacy tijdens het dineren. Met een open zitting kunnen gasten altijd en overal dineren, met wie ze maar willen. De keuken aan boord is zowel verrukkelijk als opwindend, met een scala aan ingewikkelde smaken die door elk gerecht heen schijnen. Bekwame chef-koks werken aan het perfectioneren van alle maaltijden om gasten een culinaire ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten.

Seabourn expedition ships - The Restaurant rendering

Entertainment aan boord van Seabourn Pursuit

Seabourn Venture biedt expeditiecruises en heeft minimaal en subtiel entertainment. Gasten vinden af en toe live pianist-optredens en een grote verscheidenheid aan lezingen en documentaire-vertoningen door het expeditieteam aan boord. In het ruime Discovery Centre worden de meeste lezingen gehouden, want er is een fantastisch scherm, wat perfect is voor het weergeven van kaarten en diagrammen voor cruisers om meer te zien en te begrijpen over hun ervaringen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan