Seabourn Venture – Expeditie cruise op hoogste niveau

Cruiseschip-Seabourn Venture-Seabourn Cruises-Constellation Lounge

Venture – Ultra modern expeditieschip

Seabourn Cruise Line lanceert een nieuwe dimensie expeditie schepen. Seabourn Venture biedt plaats aan 264 gasten in haar 132 suites met volledig veranda en een topview op de zee, die zijn ontworpen door de gerenommeerde binnenhuisarchitect Adam D Tihany uit New York. Met behulp van vriendelijke en natuurlijke tinten met een diversiteit van kleuren zoals blauw en paars, is het Adam gelukt om een gave expeditie beleving te ontwerpen.
Een nieuw tijdperk expeditie cruisen breekt aan met de Seabourn Venture.

Aan boord kunnen gasten meer te weten komen over hun cruise en het schip door naar de brug te gaan, waar leden van het expeditieteam meer uitleg zullen geven over het navigeren en besturen van een cruiseschip. Andere gebieden om tijd door te brengen zijn de Expedition Lounge, een prachtige sociale ruimte met comfortabele stoelen en twee grote touchscreen-tv’s die kunnen worden gebruikt om foto’s, kaarten, weersinformatie en navigatiekaarten te verkennen.

Restaurants aan boord

Seabourn Venture zorgt voor een ongedwongen expeditie sfeer tijdens het dineren. Met een open zitting kunnen gasten altijd en overal dineren, met wie ze maar willen. De keuken aan boord van een hoog niveau met gevarieerde lokale smaken.
Excellente chef-koks werken aan een toplevel menu om gasten een culinaire beleving te bieden.

 

Cruiseschip-Seabourn Venture-Seabourn Cruises-Lounge

Shows en vermaak

Seabourn Venture entertainment is niet te vergelijke met een gemiddeld cruiseschip.  U kunt ’s avonds na het diner genieten van een kleine show of optreden.
De nadruk ligt veel meer op lezingen en documentaire presentaties door het expeditieteam aan boord. In het ruime Discovery Centre worden de meeste lezingen gehouden, want er is een professioneel giga groot scherm, wat ideaal is voor het tonen van kaarten en diagrammen voor cruisers.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan