Cruise met Seadream Yacht Club

Algemene informatie
Wanneer u een cruise maakt met Seadream vaart u op een groot “privejacht”. Er kunnen maximaal 110 passagiers mee aan boord van de mooie schepen. Aan boord ontmoet u louter welgestelde mensen met de nodige reis/cruise ervaring. De passagiers aan boord van deze schepen houden van exclusiviteit, persoonlijke verwennerij en vooral culinaire hoogstandjes! Aan boord zijn er 95 personeelsleden om u in de watten te leggen. Aan boord van de Seadream schepen is het All-inclusief. Alleen exclusieve eetgeleden en drankjes zijn niet inbegrepen. Daarnaast zijn de excursies ook voor uw eigen rekening.

 

Seadream-Yacht-Club-Cruises-Schip-In-Haven

 

Bestemmingen
De kleine jachten van Seadream komen op de meest bijzondere plekjes en in de mooiste jachthavens. Ze hebben verschillende routes in de Caribbean, Middellandse Zee en Azië. Daarnaast is het ook mogelijk om de Trans Atlantische oversteek te maken aan boord van een Seadream schip.

Accommodatie (hutten)
Aan boord vind u luxe hutten. De schepen hebben buitenhutten of luxe suites. In uw hut heeft u ruimte genoeg om u even terug te trekken, met alle gemakken voorzien. Tevens kunt u 24/7 gebruik maken van de roomservice. U krijgt zelf u gepersonaliseerde pyjama in uw hut. U kunt u hut ook 1 nacht inruilen en slapen onder de sterren. Het schip heeft een aantal Balinese bedden. Dit is een hele bijzondere ervaring. U wordt in de ochtend gewekt door de opkomende zon!

Culinair
U zult heerlijke gerechten proeven, echte culinaire hoogstandjes. Het schip heeft een restaurant binnen, maar als het weer het toelaat is het diner altijd buiten! Zo kunt u genieten van de prachtige omgeving tijdens een heerlijk diner! En kunt u later de zon zien zakken in de zee!

ITS YACHTING, NOT CRUISING

 

Kinderen
Seadream heeft geen kinderclub zoals op andere rederijen. Nu kunnen de tieners zich prima vermaken met de activiteiten die beschikbaar zijn vanaf het Marina Platvorm.

Activiteiten en entertainment
‘S- avonds kunt u een drankje drinken in de “Top of the Yacht Bar”, of naar het Casino om een gokje te wagen. Ook is er een pianist aanwezig die u van gezellige muziek voorziet! Overdag een heerlijke duik in het zwembad of kiest u voor één van de watersporten? De schepen van Seadream zijn uitgerust met een Marina Platvorm. Hier kunt u diverse watersport activiteiten beoefenen. Zoals een ritje op de Jetski, of de bananenboot of zeilen in een klein zeilbootje. U kunt een duik nemen op de meest bijzondere plekken. Er worden ’s avonds ook films gepubliceerd aan het zwembad dek. Hier worden ook meerdere evenementen georganiseerd om zo u mede passagiers beter te leren kennen! Ook hebben deze schepen een prachtige SPA. Zo kunt u zich even helemaal ontladen! Over de Dresscode hoeft u zich geen zorgen te maken, u moet vooral aan doen waar u zich prettig in voelt!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan