Royal Clipper

 

Het grootste zeil-cruise schip ter wereld!

De Royal Clipper is een groot vijfmaster zeilschip. Het schip is 134 meter lang en biedt plaats voor 227 passagiers. Hoewel het er al een authentiek schip uitziet biedt het ook luxe en comfort. In 2000 is het schip gerenoveerd om een mediterrane sfeer aan boord te creëren. Het schip was oorspronkelijk ontworpen voor Poolse mijnwerkers.

Het schip is uitgerust met binnenhutten, buitenhutten en enkele balkonhutten. Elke hut heeft haar eigen badkamer. Aan boord van dit schip vind u een informele sfeer. U zult op plekken komen die bijzonder zijn.

Een belangrijke mededeling, het schip is niet geschikt voor mindervalide passagiers. Er bevind zich geen lift aan boord van het schip.

Met gratis watersporten (faciliteiten worden op het schip vervoerd), zullen liefhebbers van duiken, snorkelen en kanoën – om er maar een paar te noemen – goed verzorgd worden. Voor een meer unieke activiteit betekent de aard van de zeilervaring dat de bemanning graag enthousiaste passagiers verwelkomt om zich bij hun bemanning te voegen terwijl ze de zeilen hijsen klaar voor de start. Het beklimmen van de tuigage staat ook op de kaart voor iedereen met een hoogtevrees – we verzamelen dat de uitzichten adembenemend zijn!

Culinair

Dineren op Royal Clipper is, zoals vele reizen op zee, een centraal punt als het gaat om de cruise-ervaring. Ontbijt en lunch zijn voorzien van een buffet, met een uitgebreide variëteit aan gerechten om uit te kiezen. Het diner is een meer formele bediening voor de ober, met 6 gangen, een indrukwekkende wijnkaart en gratis thee en koffie na het diner.

Als het eenmaal is gevaren, is er ook een speciale lunch op het galadek, waar lokale themagerechten kunnen worden genoten op het hoofddek van de bar, wat de gasten een geweldige kans biedt om te ontspannen met medepassagiers over speciale gerechten uit de bezochte regio’s.

 

Entertainment

Entertainment op een Star Clippers-reis is minder belangrijk dan op een gewone cruiseschip, maar er zijn nog steeds genoeg manieren om plezier te hebben als de zon ondergaat. Eens per cruise presenteert de bemanning een ’talentavond’ waar u wordt getrakteerd op een selectie van komedie, magie, dans of muzikale acts – die allemaal enorm vermakelijk zijn. Er is een pianobar aan boord voor de meer verfijnde romantische avonden. De meeste avonden worden echter besteed aan het uitwisselen van verhalen van de dag met medegasten en met minder mensen aan boord, verwacht vrienden te maken voor het leven!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan