Marijn

Naam:   Marijn ten Hoeve
Functie:  Cruise Expert
Rederijen gezien: Aida, Azamara, Costa Cruises, Cunard, Celebrity, Carnival, Hapag Lloyd, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean International, Regent Seven Seas, Seabourn, Windstar Cruises
Meest bijzondere schip:  Seabourn Odyssey
Meest bijzondere bestemming:  Cruisen door het Panamakanaal

Ik ben al sinds 2001 gek van cruisen. Door mijn werk als Cruise Expert en reisbegeleider ben ik op veel bestemmingen geweest. Bijna alles is mooi en heeft wel iets bijzonders. Noorwegen is fantastisch, IJsland en Groenland of rondom Engeland en Ierland. De Oostzee met zijn mooie bestemmingen zoals Stockholm en Talinn. De Middellandse en Adriatische zee bieden ook zoveel mooie bestemmingen, je moet echt een keer Kotor bezoeken en Dubrovnik. Ook Santorini en Istanbul zijn top bestemmingen. Wil je naar de warmte dan zijn de Carribean geweldig en mis dan niet het Seven Miles Beach op Grand Cayman. Of bezoek de oerwouden van Costa Rica en vaar door het Panamakanaal. Een cruise-belevenis om nooit te vergeten.

Wil je een keer verder weg ga dan naar Alaska en breidt het uit met een verlenging in een prachtige lodge met uitzicht op Mount Denali. Mooier wordt het niet. Of cruise naar het bijzondere Japan daar wordt je pas echt gastvrij ontvangen.

 

MarijnRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan