Mein Schiff 3

 

Cruiseschip-Mein Schiff 3-TUI Cruises-Buffet Restaurant

Genieten staat voorop aan boord van Mein Schiff 3“

Mein Schiff 3 is sinds 2014 in de vaart. Ze vervoert 2506 passagiers. Het schip heeft 9 restaurants en 15 bars en lounges.

Bij TUI cruises hebben ze het premium all-inclusive concept bedacht. Zo hoeft u niet bang te zijn om aan het einde van de cruise een grote rekening te ontvangen van de drankjes en specialiteiten restaurants. Bij TUI Cruises hoeft u zich daar geen zorgen over te maken!

Aan boord zijn er verschillende hut categorieën. Binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten. Ook zijn er diverse familliehutten beschikbaar. Maakt u veel gebruik van de Spa? Dan zijn er ook speciale Spa Balkon hutten. En natuurlijk zijn er ook diverse suites te boeken aan boord van Mein Schiff 3.

Faciliteiten

De  vloot van Mein Schiff  ® heeft tal van zonnedekken en pooldekken. Het pooldek met buitenzwembaden en whirlpools bieden voldoende ligstoelen. Als u op zoek bent naar een privéplek om aan boord te ontspannen, dan zijn de rustige Cabana’s voor ontspanning precies wat u zoekt. Deze zijn te huur en bieden u een onbeperkt uitzicht op zee. De promenade dekken nodigen u uit om te genieten van de frisse wind!

Voor de kinderen aan boord is er een groot aanbod in alle leeftijden. Hier worden verschillende activiteiten aangeboden! Niemand hoeft zich een seconde te vervelen aan boord!

Culinair

Koken, kwaliteit en genieten op volle zee. Dat staat vanzelfsprekend voor uw Mein Schiff cruise. In maar liefst 9 restaurants en bistro’s kunt u elke dag genieten, nieuwe culinaire gebieden ontdekken en exclusieve gastronomische momenten beleven. Heel informeel – zonder vaste maaltijden, zitopstellingen en zo gevarieerd dat je elke dag opnieuw verrast wordt

  • Atlantik – Klassiek
  • GOSCH Sylt – Visgerechten
  • Atlantik – Mediterran
  • Tag & Nacht – Bistro
  • Anckelmannsplats – Buffet
  • Backstube

Specialiteiten restaurants

  • Surf & Turf – Steakhouse
  • La Spezia – Italiaans
  • Hanami – Verre oosten

 

Cruiseschip-Mein Schiff 3-TUI Cruises-Theater

Entertainment

Op themacruises kunt u unieke evenementen beleven op het gebied van muziek, show, genieten, sport, kunst en cultuur. Naast het leven aan boord, bieden de themacruises u onvergetelijke hoogtepunten en indrukken!

‘S- avonds kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de bars. Zo is er de champagne Bar, Diamant Bar en Cafe Lounge, waar u kunt genieten van live muziek! Houdt u van een gokje wagen? Dan is de Casino en Lounge perfect voor u!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan