Mein Schiff Herz ♥

 

Een schip waar u hart sneller van gaat kloppen!

Mein Schiff ♥ is sinds 2011 in de vloot van TUI Cruises te vinden. Voorheen was ze Mein Schiff 2. Hiervoor voer het schip voor een andere rederij. In 2019 is ze grondig gerenoveerd. Aan boord is er plek voor 1912 passagiers. Zijn er 8 restaurants en 10 bars en lounges.

Bij TUI cruises hebben ze het premium all-inclusive concept bedacht. Zo hoeft u niet bang te zijn om aan het einde van de cruise een grote rekening te ontvangen van de drankjes en specialiteiten restaurants. Bij TUI Cruises hoeft u zich daar geen zorgen over te maken!

Aan boord zijn er verschillende hut categorieën. Binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten. Ook zijn er diverse familliehutten beschikbaar. En natuurlijk zijn er ook diverse suites te boeken aan boord van Mein Schiff ♥.

Faciliteiten

Koken, kwaliteit en genieten op volle zee. Dat staat vanzelfsprekend voor uw Mein Schiff cruise. In maar liefst 8 restaurants en bistro’s kunt u elke dag genieten, nieuwe culinaire gebieden ontdekken en exclusieve gastronomische momenten beleven. Heel informeel – zonder vaste maaltijden, zitopstellingen en zo gevarieerd dat je elke dag opnieuw verrast wordt

De  vloot van Mein Schiff  ® heeft tal van zonnedekken en pooldekken. Het pooldek met buitenzwembaden en whirlpools bieden voldoende ligstoelen. Als u op zoek bent naar een privéplek om aan boord te ontspannen, dan zijn de rustige Cabana’s voor ontspanning precies wat u zoekt. Deze zijn te huur en bieden u een onbeperkt uitzicht op zee. De promenade dekken nodigen u uit om te genieten van de frisse wind!

Voor de kinderen aan boord is er een groot aanbod in alle leeftijden.

Altijd al een tattoo willen zetten, maar nog niet gerealiseerd? Dan kunt u aan boord een mooie herinnering laten zetten!

Culinair

  • Atlantik – Klassiek
  • GOSCH Sylt – Visrestaurant
  • La Vela – Bistro
  • Cliff 24 -Grill
  • Anckelmannsplatz – Buffetrestaurant

Specialiteiten restaurants

  • Surf & Turf – Steakhouse
  • Barbecue – Grill
  • Hanami – Verre oosten

 

Entertainment

Op themacruises kunt u unieke evenementen beleven op het gebied van muziek, show, genieten, sport, kunst en cultuur. Naast het leven aan boord, bieden de themacruises u onvergetelijke hoogtepunten en indrukken!

‘S- avonds kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de bars. Zo is er de TUI Bar, X Lounge, Blue Bar. Wilt u een stapje verder gaan? Er is zelf een vinotheek aan boord van dit schip!



Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan