Zakelijke reizen / Charters

Cruiseschepen zijn een uitzonderlijke locatie voor uw bedrijfs- evenementen

 

 

Het houden van vergaderingen, conferenties en workshops op zee op een cruiseschip is een voordelige, efficiënte en bovenal unieke manier om uw evenement te organiseren! U zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om een ​​evenement op een schip te houden in vergelijking met een locatie aan land.

Veel faciliteiten waarvoor u aan land extra betaalt, zijn allemaal inbegrepen in de prijs aan boord. Cruises zijn zeer populair bij bezoekers en helpen om van uw evenement een daverend succes te maken. Een zakelijke cruise biedt doorgaans een meer motiverende en gedenkwaardige ervaring voor werknemers – tegen lagere kosten! U betaald zo’n 30 procent minder dan landevenementen!

 

Beschikbaar op cruiseschepen

  • State-of-the-art technologie en audiovisuele apparatuur;
  • Moderne vergaderruimtes;
  • Unieke activiteiten, voorzieningen en entertainment die collegialiteit bevorderen;
  • Voedsel, uitrusting en faciliteiten worden zonder extra kosten verstrekt;
  • In toenemende mate een betrouwbare internetverbinding;
  • Compleet ingerichte moderne hutten, recreatie en activiteiten.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden

Kies de lengte van de cruise die het beste bij uw zakelijke behoeften past, van 3, 4, 5, 7 of 10 dagen en langer. Kies geweldige routes zoals naar Alaska, de Caribbean, Middellandse Zee of Europese rivieren. Uw conferentiegangers zullen een perfecte mix ervaren van interessante, plezierige aanloophavens met dagen op zee om belangrijke zakelijke functies uit te voeren.

Voor grote groepen biedt een gedeeltelijke of volledige schipcharter u opties die uw evenement heel bijzonder maken. Terwijl u mooie bezienswaardigheden verkent, leert u over de voordelen van uw volgende vergadering of conferentie op zee.

Laten we eerlijk zijn, veel bedrijven en verenigingen rekenen op ondersteunend of administratief personeel om hun zakelijke bijeenkomsten, conferenties en trainingsprogramma’s te plannen en te coördineren. Bespaar tijd en geld en laat de pro’s het voor je doen. Dit is op een cruiseschip aanzienlijk anders dan het plannen van een cruisevakantie of het houden van een soortgelijk evenement in een hotel.

Naast de evenementen aan boord kunnen we ook privé-groepsevenementen aan wal organiseren, evenals vervoer op maat, zowel voor als ná de cruise. Veel van onze excursies aan wal kunnen worden gekoppeld aan teambuildingactiviteiten of andere thema’s die passen bij uw vergaderdoelstellingen. En als u mindervalide deelnemers heeft, kunnen wij u ook helpen om hun reis gemakkelijk te maken.

Let op: niet alle schepen zijn gemaakt als het gaat om vergaderingen op zee te houden.

 

Zakelijke reizen zijn mogelijk bij meerdere rederijen

Luxe rederijen
Crystal Cruises, Cunard Cruise Line, Regent Seven Seas, Silversea, Seadream Yacht Club, Windstar Cruises, Paul Gauguin Cruises.

Premium Rederijen
Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Disney Cruise Line, Holland America Line, Oceania Cruises, Princess Cruises.

Main-stream Rederijen
MSC Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean International

Rivier rederijen
AmaWaterways, Viva Cruises, A-Rosa.

 

  

 

 

’s Avonds kunt u gezamenlijk dineren in het á la carte restaurant en genieten van een vijf-gangen diner, of u kunt ervoor kiezen om in het buffetrestaurant te eten! Daarna kunt u genieten van een show, een drankje doen in één van de bars of een gokje wagen in het casino.

Wilt u een bijzondere excursie maken met uw personeel? Ook dit is mogelijk bij Captain Cruise. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u zelf nergens voor hoeft te zorgen! Een teambuilding opdracht op het strand of een stadswandeling.

Voor uw zakelijke gezelschap zijn de cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean International en Carnival Cruise Line heel geschikt. Organisatorisch zijn deze rederijen sterk om een op maat gemaakt programma voor uw groep samen te stellen in samenwerking met Captain Cruise.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501 of stuur een email naar info@captaincruise.nlRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan