Harmony G

Cruiseschip-Variety-Cruises-MS-Harmony-G-Cruises-Schip

Ontdek de wereld over zee met 10 knopen per uur

Een eiland of kust leren kennen op een rustig tempo, dan zit u goed op de Harmony G. Aan boord gaan 44 gasten. Geniet in de lounge of geniet buiten van het prachtige uitzicht. Maak kennis met andere reizigers in de openbare ruimtes of trek u terug in uw hut op het hoofd of bovendek. Alle hutten zijn voorzien van ramen of patrijspoorten zodat u niets van de bestemmingen hoeft te missen. De ervaren bemanning van 18 personen is getraind met gastvrijheid in het hart om haar gasten te verwennen en de ultieme thuiservaring te garanderen op de Harmony G!

 

Cruiseschip-Variety-Cruises-MS-Harmony-G-Cruises-Lounge-Buiten

Culinair

Gelegen op het bovendek, biedt het eetgedeelte buiten een prachtig uitzicht op de bezochte havens, en de maaltijden worden “al fresco” geserveerd, afhankelijk van het weer en de locatie van het schip. Het biedt plaats aan alle gasten in één enkele zitplaats en biedt een keuken van hoge kwaliteit, altijd met wat lokale smaak.

Het stijlvolle restaurant bevindt zich op het hoofddek en is omgeven door grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de aanloophavens, terwijl alle gasten in een enkele zitplaats kunnen zitten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan