Harmony V

Cruiseschip-Variety Cruises-Harmony V-Cruises-Schip (2)

Aan boord van het ultramoderne megajacht de zeeën ontdekken met de HARMONY V

Met slechts 49 gasten gaat u samen de wereld ontdekken. Aan boord vind u strakke lijnen, en ruime buitendekken. Een ruime woonkamer met voldoende ruimte, eetgedeeltes versierd met warme kleuren, grote ramen voor een onvergetelijk uitzicht op alle bestemmingen. Het schip heeft voldoende schaduwrijke plekken en buitenbar en ligstoelen zijn slechts enkele van de elementen die haar essentie bepalen. U heeft ten alle tijden een 360 ° uitzicht op de onbelemmerde oceaan.

Alle hutten zijn voorzien van ramen of patrijspoorten die je verbinden met de wonderen van de natuur. De ervaren bemanning van 18 Harmony V is getraind met gastvrijheid in het hart om haar gasten in de watten te leggen en de ultieme thuiservaring te garanderen!

 

Cruiseschip-Variety Cruises-Harmony V-Cruises-Restaurant

Culinair

U kunt genieten in het stijlvolle restaurant met grote ramen die het mooiste uitzicht bieden op alle bestemmingen waar het schip naartoe vaart, terwijl alle gasten op één enkele zitplaats zitten en een keuken van hoge kwaliteit biedt, altijd met een aantal lokale smaken.

In het semi buiten restaurant waar de maaltijden “al fresco” worden geserveerd, bevindt zich op het zonnedek en is de ideale plek om te zonnebaden, een goed boek te lezen of gewoon naar het landschap te staren.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan