Panorama

Cruiseschip-Variety Cruises-MS Panorama-Cruises-Schip

Ervaar het ultieme zeilgevoel aan boord van Panorama

Omarm de vrijheid terwijl het Panorama haar witte zeilen uitzet, verleid door de heldere wind van de zee. Maak kennis met gelijkgestemde reizigers in onze openbare ruimtes, geniet van een moment voor jezelf op het ruime dek. Aan boord zijn slechts 25 hutten met uitzicht op de oceaan, allemaal met ramen of patrijspoorten die je verbinden met de wonderen van moeder natuur. Panorama’s ervaren bemanning van slechts 18  crewleden met gastvrijheid in hart en nieren om haar gasten te verwennen en de ultieme thuiservaring te garanderen!

 

Cruiseschip-Variety Cruises-MS Panorama-Cruises-Restaurant

Culinair

Het eetgedeelte buiten heeft prachtig uitzicht op de bezochte havens, en de maaltijden worden “al fresco” geserveerd, afhankelijk van het weer en de locatie van het schip. Het biedt plaats aan alle gasten in één enkele zitplaats en biedt een keuken van hoge kwaliteit, altijd met wat lokale smaak.

Het stijlvolle restaurant is omgeven door grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de aanloophavens, terwijl alle gasten in een enkele zitplaats kunnen zitten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan