Panorma II

Cruiseschip-Variety Cruises-MS Panorama II-Cruises-Schip

Omarm de vrijheid terwijl de Panorama II haar witte zeilen uitzet

Ontdek de wereld over zee met 10 knopen per uur, in haar rustige tempo, eiland of kust tegelijk aan boord van de ultieme 2-mast motorzeiler. Panorama II verleidt haar geselecteerde 49 gasten graag met haar klassieke lijnen en lounges met houten lambrisering, die opnieuw definiëren hoe zeilen bedoeld was. Een ruime woonkamer met voldoende ruimte, eetgedeeltes ingericht met warme kleuren, rijke bibliotheek en een terras om te zonnebaden, schaduwrijke plekken en een buitenbar en ligstoelen zijn slechts enkele van de elementen die haar essentie bepalen. Altijd 360 ° uitzicht op de onbelemmerde oceaan zijn het canvas van je ogen, beschilderd met oceaanblauwe en diepgroene bergen!

 

Cruiseschip-Variety Cruises-MS Panorama II-Cruises-Restaurant

Culinair

Het eetgedeelte buiten heeft prachtig uitzicht op de bezochte havens, en de maaltijden worden “al fresco” geserveerd, afhankelijk van het weer en de locatie van het schip. Het biedt plaats aan alle gasten in één enkele zitplaats en biedt een keuken van hoge kwaliteit, altijd met wat lokale smaak.

Het stijlvolle restaurant is omgeven door grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de aanloophavens, terwijl alle gasten in een enkele zitplaats kunnen zitten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan