Variety Voyager

Cruiseschip-Variety Cruises-Variety Voyager-Schip (2)

Ze is slechts 65m lang, maar zorgt voor een unieke ervaring

Stel je je drijvende huis voor aan boord van dit ultramoderne megajacht dat de zeeën bevaart. Ontdek de wereld over zee met 13 knopen per uur, in haar rustige tempo, eiland of kust tegelijk. Variety Voyager houdt ervan haar geselecteerde 71 gasten te verleiden met haar strakke lijnen en ruime dekruimte. Warme stoffen, rijk marmer, en houten lambrisering met zachte tinten zijn slechts enkele van de elementen die haar essentie bepalen. U heeft altijd 360º uitzicht op de onbelemmerde oceaan beschilderd met oceaanblauwe en diepgroene bergen. Maak kennis met gelijkgestemde reizigers in onze openbare ruimtes, geniet van een moment voor jezelf op het dek, of trek je terug in eigen hut.

 

Cruiseschip-Variety Cruises-Variety Voyager-Restaurant

Culinair

Het eetgedeelte buiten heeft een prachtig uitzicht op de bezochte havens, en de maaltijden worden “al fresco” geserveerd, afhankelijk van het weer en de locatie van het schip. Het biedt plaats aan alle gasten in één enkele zitplaats en biedt een keuken van hoge kwaliteit, altijd met wat lokale smaak.

Het stijlvolle restaurant is omgeven door grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de aanloophavens, terwijl alle gasten in een enkele zitplaats kunnen zitten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan