Star Pride

 

We kunnen niet wachten om u te verwelkomen aan boord van de Star Pride!

De Star Pride vervoert slecht 312 gasten en verschuilt zich nog steeds in kleine havens zoals Le Lavandou en Wrangell of smalle waterwegen zoals het kanaal van Korinthe en Keil. Dit all-suite schip zal in 2020 gerenoveerd worden om meer faciliteiten te bieden die de gasten leuk vinden.

Met uitzicht op de oceaan en meer dan 25 vierkante meter aan comfort, is Star Pirde het perfecte schip om gletsjers en fjorden voorbij te zijn drijven vanuit de sereniteit van uw suite.

 

Faciliteiten

De Star Pride heeft meerdere zwembaden en een whirlpool op het zonnedek. Ook heeft dit schip een schitterende spa en fitness om uzelf goed te laten verwennen en tot rust te komen. Overdag zijn er verschillende cursussen over variërende onderwerpen waar u aan deelt kunt nemen en in de avond kunt u onder andere naar het casino of in de lounge genieten van een duo dat leuke deuntjes speelt.

Culinair

Voor een klein schip dat slechts 312 passagiers vervoert, biedt Star Breeze een mooi aanbod aan eetgelegenheden. Tafelen is in alle gevallen een ontspannen aangelegenheid. Overal zijn open zitplaatsen met veel tafels voor twee, vier en grotere groepen. Het eten en de service zijn erg goed en geven u een fijne ontspannen sfeer.

  • Veranda
  • Amphora
  • Stella Bistro
  • Candles
  • Cuadro 44 van Anthony Sasso
  • Star Grill van Steven Raichlen

Entertainment

Een van de sterkste punten van Windstar is de toewijding aan recreatie. Zelf op een schip met slechts 312 passagiers zijn er tal van manieren om actief te blijven. Wanneer het schip voor anker ligt en de zee kalm is, opent Star Pride zijn sporthaven en vanaf hier kunnen passagiers zonder extra kosten snorkelen, kajakken, paddleboarden, waterfietsen, zwemmen of gewoon ontspannen op een grote rubberen mat of trampoline.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan