Wind Star

 

Wind Star, de essentie van zeilen op kleine schepen

Als eerbetoon aan de gouden eeuw van grote schepen, is Wind Star – een motorzeiljacht met vier masten – het gelijknamige schip in de informele maar luxe vloot van Windstar Cruises.

Wind Star heeft wijde, teakhouten dekken – vrij ongebruikelijk voor kleine schepen. Gasten zullen verborgen hoekjes vinden voor privémomenten, waardoor ze het gevoel hebben op hun eigen privéveranda te zijn.

Faciliteiten

Als u niet op excursies aan wal bent, is er genoeg te zien en te doen op Wind Star. Als u graag actief blijft en iets nieuws probeert, is de watersporthaven de plek om naartoe te gaan, waar u optimaal gebruik kunt maken van de uitrusting om de oceaan rondom het schip te verkennen. Als uw idee van vakantie echter meer over ontspanning gaat, heeft het schip een spa waar gasten van alles kunnen genieten, van schoonheidsbehandelingen tot massages en gezichtsbehandelingen, terwijl de hot tub de perfecte plek is om uw zorgen weg te laten smelten.

Culinair

Wind Star biedt twee belangrijke eetgelegenheden. Restaurant Amphora biedt ’s avonds gastronomische gerechten per gang en restaurant Veranda biedt een informeel buffet en een uitgebreid diner voor ontbijt en lunch. Alle diners zijn open zitplaatsen. En als u onder de sterren wilt dineren, kunt u reserveren bij Candles met steaks en spiesjes.

Entertainment

Ga zonnebaden op het dek, neem een duik in de whirlpool, lees de e-mail bij of bestel een kaasplateau voor uw passagiershut of suite.

Na het diner kunt u dansen op livemuziek in de Lounge. Dit is uw jacht, dus u bent natuurlijk welkom op de brug, waar de kapitein en officieren graag kaarten, routes en vergezichten met u delen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan