Wind Surf

Wind-Star-Dek-Zee-Cruise-Cruiseschip

Alles aan de Wind Surf verwelkomt u!

Ons vlaggenschip met 342 gasten is werelds grootste zeilschip. De Wind Surf trekt elke dag bewonderende blikken terwijl ze majestueus de haven binnen glijdt met haar hoge zeilen. En haar schoonheid is veel meer dan huid diep.

Tijdens hun cruise vind je de perfecte setting om ‘een entree te maken’ in de prachtige receptie – en dat is, toepasselijk, nog maar het begin.

Faciliteiten

Als u niet op excursies aan wal bent, is er genoeg te zien en te doen op Wind Surf. Als u graag actief blijft en iets nieuws probeert, is de watersporthaven de plek om naartoe te gaan, waar u optimaal gebruik kunt maken van de uitrusting om de oceaan rondom het schip te verkennen. Als uw idee van vakantie echter meer over ontspanning gaat, heeft het schip een spa waar gasten van alles kunnen genieten, van schoonheidsbehandelingen tot massages en gezichtsbehandelingen, terwijl de hot tub de perfecte plek is om uw zorgen weg te laten smelten.

Culinair

Op het schip bevindt zich het hoofdrestaurant waar ’s avonds een open zitting plaats vindt in een informele sfeer. Galakleding hoeft niet meegenomen te worden. Er zijn twee kleinere specialiteitenrestaurants, Stella Bistro en Candles. Het buffetrestaurant heeft een mooie ruimte om buiten bijvoorbeeld te ontbijten. Bij Windstar Cruises zijn alle non-alcoholische drankjes bij de prijs inbegrepen.

Entertainment

Ga zonnebaden op het dek, neem een duik in de whirlpool, lees de e-mail bij of bestel een kaasplateau voor uw passagiershut of suite.

Na het diner kunt u dansen op livemuziek in de Lounge. Dit is uw jacht, dus u bent natuurlijk welkom op de brug, waar de kapitein en officieren graag kaarten, routes en vergezichten met u delen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan