Winterzonbestemming: Beachclub op een cruiseschip

Drijvend vakantieparadijs met indoor Beach Club!

 

Dat u op cruiseschepen vaak heerlijk kunt zwemmen in zowel binnen- als buitenzwembadden zal u zeker wel bekend zijn. Een compleet nieuwe ervaring geeft de indoor Beach Club zoals aan boord van de AIDAPrima en AIDAPerla. Waan u in fijne, tropische sferen in de AIDA Beachclub terwijl u geniet van een tropische cocktail tijdens een gezellig strandfeest.

 

Beachclub voor alle jaargetijden​

De cruiseschepen van AIDA Cruises zijn altijd goed te herkennen ​aan de kenmerkende rode mond op de boeg. De rederij onderscheidt zich door de sportieve en casual sfeer aan boord. Alle AIDA cruiseschepen geven u een warm welkom door de kleurrijke en overzichtelijke inrichting, maar op de AIDAPrima en AIDAPerla gaat dit nog een stapje verder.

Niet alleen zijn de nieuwe cruiseschepen (respectievelijk in de vaart sinds 2016 en 2017) voorzien van vele moderne faciliteiten als klimparcours, Theatrium, 4d bioscoop, en maar liefst 12 restaurants, ook vind je op deze twee schepen de unieke AIDA Beachclub.  Of u nu zomers of ’s winters op vakantie gaat, u komt altijd in tropisch sferen in de AIDA Beach Club. U ligt heerlijk tussen de palmbomen te genieten van een aangename temperatuur –  dit komt mede door het UV doorlatende dak. Spring in het water voor wat verkoeling of bestel een heerlijke cocktail bij de Beach Bar.

 

Beachclub at night

Ook ’s avonds wordt de Beach Club benut en omgetoverd tot een discotheek met lasershows.  Ook rondom de Beachclub liggen nog vele faciliteiten zoals de lazy river, waar je fijn kunt ronddobberen, er zijn verschillende glijbanen, een groot videoscherm en een sportdek met klimparcours. In de winterperiode kunt u zelfs rondjes schaatsen op een echte ijsbaan waar rondom de kerstperiode een gezellige kerstmarkt wordt gehouden. Inclusief gluhwein!

Ook eens proberen? Stap aan boord vanaf en geniet van het semi all-inclusive concept van AIDA. Vraag onze Cruise Experts om advies en bel: 088-501 8 501.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan