Zorgeloze vakantie met een semi all-inclusive cruise

Na het avondeten geen gedoe met de rekening. Gewoon een frisje bestellen bij de lunch zonder er over na te denken. En u niet druk maken om de fooien. Dat is semi all-inclusive cruisen! Kortom, een zorgeloze vakantie.

Wat houdt dat in, semi all-inclusive cruisen?

Verzorging op basis van semi all-inclusive betekent dat u niets extra’s betaalt voor koffie, thee, water, tafelwijn, bier en frisdrank bij de maaltijden in de buffetrestaurants. En dat is wel zo relaxed.

Tegen bijbetaling kunt u natuurlijk ook heerlijk á la carte dineren bij een van de specialiteitenrestaurants aan boord van het cruiseschip. Wilt u meer weten over de culinaire hoogstandjes die u te wachten staan tijdens de reis? Lees dan de blog Culinair cruisen: ideaal voor foodies met kids!

Fooien inbegrepen?

Niet alle rederijen werken met hetzelfde fooienbeleid. Bij AIDA Cruises betekent een semi all-inclusive cruise vakantie ook dat de fooien inbegrepen zijn. Geen verrassingen achteraf dus!

Wilt u weten hoe dat precies zit met fooien? Lees dan meer over het fooienbeleid per rederij op onze website.

Entertainment, wellness en sport

Ook voor diverse faciliteiten aan boord betaalt u niets extra’s. Dus ga lekker zwemmen, fitnessen of hardlopen. Ook het theater, de bioscoop en het casino kunt u zonder bijbetaling bezoeken. Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is aan boord van een cruiseschip? Lees dan de blog Keuzestress: zoveel entertainment aan boord van cruiseschepen!

Wanneer u een semi all-inclusive cruise boekt is het risico op een flinke overschrijving van uw vakantiebudget minder groot. Voor georganiseerde excursies en speciale aanbiedingen aan boord kunt u apart betalen aan het einde van uw reis.

Vertrek zonder zorgen vanuit Nederland

Maak uw zorgeloze vakantie compleet door vanuit Nederland te vertrekken. Begin uw cruise in Rotterdam en ga met de AIDAprima tijdens een 8-daagse reis mee naar onder andere Hamburg, Southampton en Le Havre.

Wilt u meer weten over semi all-inclusive cruisen? Laat u adviseren door onze cruise experts via telefoonnummer 088 – 501 8 501 of stuur ons een mailtje via info@captaincruise.nl.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan