Noord Amerika

Noord-Amerika, cruisen tussen uitersten. Het herbergt vele schatten en vele daarvan liggen in of aan het water. Kiest u de kant van New York aan de Oost-kust, of wilt u meer zien van San Francisco aan de West-kust van Amerika? U kunt ook de perfecte combinatie maken en vertrekken vanuit de West kust om vervolgens in het vulkanische Hawaii aan komen.

U begrijpt dat als u kiest voor een cruise naar Noord-Amerika u nog meer zult moeten kiezen, want het is te veel voor één cruise! Vraag de specialisten van Captain Cruise welke cruise het beste aansluit bij uw wensen.


Beste tijd om te cruisen

U kunt naar deze bestemming zowel in de lente, zomer als in de herfst. Om de beroemde Indian Summer te kunnen bekijken kunt u het beste reizen aan het eind van de zomer in de maanden september / oktober.

Wij raden uw aan om verschillende lagen kleding mee te nemen, zo bent u voorbereid op ieder weertype!
Ook deze bestemming is een cruise gecombineerd met een landarrangement zeer goed te combineren.

 

amerika-boston-charlestown-gebouwen-huizen

 

USA-Niagara-Waterval

 

Wat u niet mag missen

De noordoostkust van Noord-Amerika is geschikt om te werken aan uw bucketlist. Uw kunt hier verschillende activiteiten ondernemen.
Vaar rond het Vrijheidsbeeld of wandel door Acadia’s National Park in Maine. Bekijk walvissen in St. Johns Newfoundland. Natuurlijk moet u de mosselen proeven uit New England! Doe een boottocht langs de Niagara watervallen. Een unieke beleving!

Populaire havens

  • San Francisco, Verenigde Staten
    In San Francisco hoeft u zich niet te vervelen. Zo kunt u de Golden Gate Bridge bezoeken, of de zeehonden begroeten op Pier 39. Ook een bezoek aan het Alcatraz museum is de moeite waard. Een foto op Lombard Street mag ook niet ontbreken tijdens uw vakantie.
  • New York, Verenigde Staten
    The Big Apple! Deze fantastische stad heeft van alles te bieden. Een bezoek aan het vrijheidsbeeld, een wandeling door Central Park en het beklimmen van het Empire State Building mag niet ontbreken bij een bezoek aan New York. Er zijn nog een tal van activiteiten die u kunt doen in deze mooie stad. Plan uw bezoek goed, zodat u er alles uit kunt halen wat er in zit!
  • Boston. Verenigde Staten
    Wandel door de gezellige haven van Boston of breng een bezoek aan het Museum of Fine Arts. Wat niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Boston is het Freedom Trail. Dit is een unieke wandeling door het stadscentrum. Het is een wandeling van 4 kilometer lang waar u langs 16 locaties komt in de stad die op de lijst staan van nationaal historisch belang.

Landarrangement

Wanneer u een cruise boekt in Noord Amerika kunt u ervoor kiezen om de nationale parken te bezoeken. Wat dacht u van de Grand Canyon of de Death Valley. Als u toch moet vliegen kunt u het beste u vakantie verlengen!

 

New York, de Big Apple

Met uw cruiseschip langs het Vrijheidsbeeld naar Manhattan varen, is een onvergetelijke ervaring. New York ontvouwt zich voor u vanaf het water op een heel andere manier. De Hudson biedt de gelegenheid aan cruiseschepen om u helemaal downtown af te leveren voor een indrukwekkende sight seeing.
New York is ook de stad dat een litteken heeft. U kunt een bezoek brengen aan Ground Zero, waar voor 9/11 de twin-towers stonden. Deze plek is indrukwekkend en hier wordt u stil van.

 

Verenigde-Staten-new-york-zee-vrijheidsbeeld

 

Hawai-Ki'i in Pu'uhonua-O Honaunau-National-Park

 

Hawaii

Vanuit Vancouver vertrekken vele schepen richting Hawaii. In Hawaii kunt u het gehele jaar terecht voor een aangename temperatuur. In de zomermaanden is het onder de toeristen erg populair om er naartoe te reizen. Ontdek de verschillende eilanden per cruise.  The Big Island staat vooral bekend om zijn vulkaan die recentelijk nog is uitgebarsten. In Oahu kunt u genieten van prachtige stranden. Er zijn verschillende nationale parken te vinden op de eilanden. U zult zeker geen spijt krijgen van een cruise naar Hawaii!

 

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan