Captain Cruise aan boord van Disney Magic

Cruiseschip Disney Magic is een mix van Klassieke schoonheid en moderne comfort. Wat Captain Cruise opviel, is dat het Disney-gehalte goed gedoseerd wordt gebracht. Niet op elke vierkante meter een Disney-figuur, maar in allerlei decoraties verscholen de oren van Mickey of andere Disney-beroemdheden. In sommige restaurants wordt je volop ondergedompeld in die heerlijke fantasy-wereld, in andere is het nauwelijks te merken dat je op een Disney cruiseschip vaart. Kortom, vaak zoek je het op en soms wil je even wat anders; het kan allemaal.

Disney Cruise Line creëert magie!

Wij van Captain Cruise komen natuurlijk vaak op allerhande cruiseschepen en ons vielen een paar belangrijke pluspunten op bij Disney. Dan hebben we het niet over de spectaculaire Aquadunk waterglijbaan of het bijzondere Carioca’s Braziliaans thema restaurant en de fraai uitgevoerde Fathoms nachtclub speciaal voor volwassenen. Dat soort zaken vinden we ook in allerlei vormen op diverse andere cruiseschepen. Hier willen wij het hebben over wat Disney uniek maakt. Misschien wel het verschil om juist uw cruisevakantie aan boord van een Disney schip te vieren in plaats van een andere rederij. We willen 4 bijzondere pluspunten in het zonnetje zetten:

Wave telefoons aan boord

Degenen die al vaker een cruise met kinderen gemaakt hebben, weten hoe enthousiast die zelf over het schip bewegen. Altijd lastig afspreken wanneer en hoe laat je elkaar weer ziet. Gaat dat even fout dan is het nog een hele tour om de familie weer bij elkaar te krijgen. Disney lost dat op. Per hut zijn er 2 Wave telefoons aanwezig waarmee je ook midden op zee contact met elkaar kunt houden. Geweldige extra, nuttig en leuk!

Kidsclubs op de Magic

De kinderen worden op bijna alle cruiseschepen altijd perfect vermaakt. Maar Disney weet wat de kids willen. De clubs hebben veel onderscheid in leeftijdscategorieën, waardoor niemand het te kinderachtig vind (of juist met te oude dudes en chicks om moet gaan).

De wel heel coole puberruimte Vibe is tot en met 17 jaar. Dat sommige 18-jarigen hun best doen om nog binnen te mogen, zegt genoeg over de aantrekkingskracht van deze ‘kidsclub’.

Adults only

Even helemaal niets! En vooral geen kinderen van jezelf of anderen aan je hoofd. Cruiseschip Disney Magic heeft veel ruimte welke alleen voor volwassenen zijn. Kinderen not allowed! Het relaxte zwembad, de fraaie fitnessruimte en de zone met pub en nachtclub zijn er voorbeelden van. Het adults-only restaurant Palo is echt een aanrader. Gevolg van deze fijne voorzieningen is dat 55% van de passagiers volwassenen zonder kinderen zijn! Je moet dan natuurlijk als grown-up wel van Disney houden anders mis je de magie.

Uniek op uw cruise: Rotational Dining

Aan boord van de Disney Magic zijn 3 ongeveer even grote restaurants. Schrijf je in voor Rotational Dining dan eet je ‘elke’ dag in een ander restaurant en de bediening verhuist met je mee. Is je fles wijn nog niet op? De volgende dag staat die voor je klaar in het volgende restaurant. Het leuke is dat de vakantiebeleving optimaal is met steeds een andere sfeer en menukaart. Een knap staaltje logistiek van Disney Cruise Line.

 

Conclusie van Captain Cruise: Boek een cruise aan boord van de Disney Magic en geniet lekker van alle bekende cruiseschip faciliteiten, maar vooral van extra’s die geen enkele andere rederij je biedt. Je cruisevakantie is echt uniek op de Disney Magic.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan