Caribbean cruise: wat kunt u verwachten?

Tijdens een Caribbean cruise geniet u van prachtige stranden, heerlijk zonnig weer en een relaxte sfeer. Kortom, een vakantie waarbij u lekker even helemaal tot rust komt. Maar ook voor avonturiers is er genoeg te beleven, aan boord én tijdens een van de vele te boeken excursies.

Welke cruise rederij kiezen

Er zijn een aantal rederijen die cruises naar de Caribbean aanbieden. Dit zijn onder andere Royal Caribbean InternationalHolland America Line en Norwegian Cruise Line.

Voor actieve cruise-liefhebbers is Royal Caribbean International de perfecte rederij. Niets is te gek! Op sommige schepen kunt u zelfs skydiven, surfen op de Flowrider-simulator, een (golf)balletje slaan of wandklimmen.

Wilt u een meer klassieke cruise beleven, kies dan voor Holland America Line. Deze rederij staat voor stijlvol genieten op zee. Bezoek de pianobar, ga naar het casino of neem deel aan een formele avond met culinaire verrassingen.

Cruise rederij Norwegian Cruise Line staat voor flexibel en vrij cruisen. Ideaal voor jonge gezinnen die zoeken naar een zorgeloze vakantie. Voor kinderen van 2 tot 17 jaar worden speciale programma’s aangeboden. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen: wat dacht u van kookdemonstraties, een wellness en avontuurlijke excursies?

Uitzicht op een mooie baai in de caribbean-2585115_1920

Elke dag een nieuw avontuur

Geen dag is hetzelfde tijdens een cruisevakantie. Omdat u zoveel verschillende eilanden bezoekt tijdens een cruise in het Caribisch gebied ontdekt u steeds nieuwe culturen. Ieder eiland heeft zijn eigen sfeer en charme. Het relaxte Jamaica, het exotische Antigua, het swingende Puerto Rico en de Kaaiman Eilanden. Dat is pas vakantie vieren!

Veel van de Caribbean cruises vertrekken vanuit de Verenigde Staten. Regelmatig aangewende vertrekhavens zijn New Orleans, Fort Lauderdale of Miami. Een Caribbean cruise kunt u dus prima combineren met een bezoek aan Miami of doorvaart van het Panamakanaal. Het ruim 81 kilometers lange kanaal verbindt de Caribische Zee met de Grote Oceaan. De doorvaart door dit kanaal wordt door veel cruisereizigers omschreven als adembenemend mooi!

Lastminute op cruise?

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens naar onze lastminute aanbiedingen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan snel contact op met een van onze Cruise-Experts.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan