Cruise met Havila Voyages

Havila-Voyages-Logo

Algemene informatie
Havila Voyages is een Noorse rederij die de klassieke kustreis tussen Bergen en Kirkenes vaart met de meest milieuvriendelijke schepen van de Noorse kust. De vier nieuwe schepen zijn geladen met ’s werelds grootste accupakket en vier uur lang vaar je geluidloos of emissievrij door kwetsbare fjorden. De accu’s worden aan de wal opgeladen met schone waterkracht en als de accu’s bijna leeg zijn, schakelen we over op aardgas, waardoor de CO2 met zo’n 25% wordt verminderd. De romp is speciaal ontworpen voor maximale energie-efficiëntie en overtollige warmte van koelwater en zee gebruikt voor verwarming aan boord. 

Op het menu staan ​​lokaal gemaakte gerechten van lokale producenten en alle onnodig plastic wordt vermeden. We overtreffen nu al de eisen van de autoriteiten om de uitstoot terug te dringen, en we zijn vertrokken met als doel nulemissie. The Havila Voyages maakt deel uit van de Havila-groep die dateert uit de jaren vijftig. Het begon allemaal toen de oprichter, Per Sævik, in zijn tienerjaren zijn eerste vissersboot kocht. Van visserij en haringvisserij is Havila nu een groep die actief is in scheepvaarttechnologie, offshore, transport en toerisme.

Schepen

Op dit moment zijn er twee schepen in de vaart. Het is de bedoeling dat de vloot wordt uitgebreid met nog 2 identieke schepen. De schepen worden aangedreven door LNG en zijn dus super schoon voor de natuur!

Accommodatie (Hutten)
De schepen zijn uitgerust met luxe ruime hutten. U heeft de keuze uit een binnen-buiten-balkonhutten en suites. Over het gehele schip kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Iedere hut beschikt over een televisie en grote kleding kast. Daarnaast zijn alle categorieën ook beschikbaar als mindervalide hut.

Culinair
Ook uw smaakpupillen zullen onderdeel zijn van een unieke Noorse culinaire reis. De chef-koks selecteren met de hand de beste rauwe ingrediënten van lokale Noorse producenten om traditionele en moderne gerechten te creëren. Het belangrijkste ingrediënt is duurzaamheid. Havrand is het Main restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd, van een vroeg ontbijt tot een laat diner. In het Havly café genieten gasten van een kleine snack, koffie en cake. Hier kunt u terecht voor een lunch of eenvoudig diner. Mocht u meer verfijnd willen dineren kunt u terecht bij Hildring. Een klassieke en elegante setting neemt u mee met geweldige visgerechten. 

THE MOST ECO-FRIENDLY SHIPS ON THE NORWEGIAN COASTAL ROUTE

Kinderen
Vanaf 6 maanden en ouder mogen kinderen aan boord van de schepen. U moet hierbij wel opletten dat er geen entertainment aan boord is voor de kinderen. Er zijn geen faciliteiten aanwezig voor kinderen.

Activiteiten & Entertainment
In de Havblikk Bar & Lounge geniet u van een heerlijk verfrissend drankje en lekkere snacks. Geniet in de Lounge van het prachtige uitzicht wat iedere keer voorbij komt. Grote raampartijen zorgen er voor dat u niets hoeft te missen van het voorbijtrekkende landschap.

De schepen van Havila beschikken over verwarmde zwembaden en whirlpools, fitnessruimten, sauna, winkels en de Observation Lounge.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan