Kids aboard!

Cruisen: de ideale gezinsvakantie

Cruisen met kinderen wordt al leuker, en zeker met AIDA Cruises. Deze zeer kindvriendelijke rederij biedt enorm mooie kortingen voor gezinnen die een cruise willen maken. Maar waarom is cruisen met AIDA nu zo aantrekkelijk met kinderen? Captain Cruise legt uit.

De leukste Kids Club

U bent heerlijk een dag op zee, maar waar zijn de kinderen nu aan het doen? Die vermaken zich uitstekend in de AIDA Kids club. Alle kinderen vanaf 3 jaar kunnen hier al gebruik van maken. De kindergroepen zijn opgedeeld in drie leeftijdscategorieën; de Zeepaardjes (3 tot 6 jaar), de Dolfijnen (van 7 tot 9) en de Haaien voor de grotere kinderen van 10 en 11 jaar.  Verder heeft de AIDA Kids club op veel cruiseschepen een apart zwembad voor de kleintjes. Op alle AIDA schepen worden kinderen vele activiteiten georganiseerd:

  • Boordsafari
  • Minidisco
  • Tekenen en Schilderen
  • Toneelstuk opvoeren aan het einde van de cruise
  • Schatzoeken
  • Verschillende soorten sport
  • Spelletjes
  • Samen eten met je leeftijdsgenoten
  • Zwembad

spelletjes spelen aan boord aidadiva-kids-club

Voor tieners ook het ideale vakantieparadijs

Een leuke vakantie uitzoeken kan voor ouders met tieners soms een uitdaging zijn. De kinderen willen graag vrijheid en veel andere tieners op hen heen, terwijl uzelf ze liever dichtbij houdt. Bij AIDA is het allebei mogelijk. De AIDA Kids club biedt in de meeste vakantieperiodes voor de leeftijdengroepen 12 tot en met 13 jaar en 14 tot en met 17 jaar een eigen programma aan, zodat de kinderen zich vermaken met hun leeftijdsgenoten. Je hebt daarbij de zekerheid dat ze in goede handen zijn. De begeleiding door AIDA wordt namelijk verzorgd door een animatieteam dat gespecialiseerd is in tieners. Ook kunnen ze gebruik maken van de speciaal voor tieners gemaakte Teen Zones aan boord.

Gezellig samen eten

Tijdens het verblijf in de Kids Club biedt AIDA maaltijden aan voor zowel kleinere kinderen als tieners.  Hier kunnen kinderen dus ook met leeftijdsgenootjes eten en ouders zodoende eens  de kans bieden om te genieten van een romantisch diner voor twee. Op de dagen dat kinderen wel gewoon samen eten met de ouders, is het erg fijn om te weten dat er zeer veel keus is. Dus voor ieder wat wils. In de uitgebreide buffetrestaurants van AIDA Cruises kan elk gezinslid zelf uitzoeken waar hij of zij die avond zin in heeft. Een erg ontspannen manier van eten die zeer geschikt is voor families. Ook goed om te weten dat u aan boord verblijft op basis van semi all inclusive, waarbij uw fooien inclusief zijn evenals de tafeldranken bij de maaltijden.

kinderen springend in het zwembad AIDA_Kids_galerie

Kinderen cruisen gratis

Op een aantal cruises reizen kinderen tot en met 17 jaar gratis als ze bij hun ouders in de hut verblijven. Op alle cruises met AIDA zijn er altijd zeer aantrekkelijke kortingen voor kinderen tot en met 24 jaar.

Al met al is cruisen met AIDA Cruises een geweldige ervaring voor het hele gezin. Jong en oud kan zich hier op vele manieren vermaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle prachtige bestemmingen. Een cruise met AIDA zorgt nog jarenlang voor mooie herinneringen.  Bel met uw Captain Cruise cruisespecialist voor meer informatie: 088-5018501.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan