Cruise met Ponant Yacht Cruises

Algemene informatie
We kunnen Ponant Yacht Cruises, wat Captain Cruise betreft, de modernste, luxueuze rederij ter wereld noemen. Bent u op zoek naar een luxe cruise vakantie? Dan bent u bij Ponant Yacht Cruises zeker aan het juiste adres. Iedere nieuwe Ponant-klant geniet van een speciale Welcome Offer van € 200 per persoon aan boordtegoed.

Schepen
De vloot van Ponant bestaat uit 12 schepen met slechts 32 tot 132 hutten: 10 super deluxe jachten vol technische snufjes, 1 traditionele majestueuze driemaster en een Poolschip.

Zeilschip
Le Ponant

Expeditie schepen
Le Boreal
L’Austral
Le Soléal
Le Lyrial

Poolschip
Le Commandant- Charcot

 

Cruiseschip-Le Lyrial-Ponant Yacht Cruises-Schip

 

Bestemmingen
Met deze moderne kleine cruiseschepen wordt er aangelegd in de meeste verborgen havens, ver van het massatoerisme verwijderd. Ponant doet meer dan 80 landen en 400 havens aan per jaar. De zomermaanden vaart Le Boreal in Noord Europa naar de pareltjes van de Oostzee, Noorse Fjorden, Spitsbergen en IJsland. En L’Austral vaart in de Middellandse zee, met vertrek vanuit Venetië. Ook is Ponant Yacht Cruises & Expeditions de nummer 1 in cruises naar de poolgebieden met meer dan 15 jaar ervaring. Een team van experts vergezelt alle cruisepassagiers: gezagvoerders gespecialiseerd in ijs, ervaren natuurkenners en Zodiac-bestuurders. Uw veiligheid staat voorop.

Accommodatie (Hutten)
Alle hutten hebben 100% zicht op zee en 95% van de hutten heeft een balkon. De sublieme 5-sterren service aan boord zal u blijven verbazen.

Culinair
De intieme cruiseschepen varen onder de Franse vlag, met Franse gezagvoerders en chef-koks. Dit laatste is niet onbelangrijk: de Franse (en internationale) gastronomie, vergezeld van de meest fabuleuze wijnen, zullen u doen watertanden.

EEN LUXE CRUISE VOOR EEN BEVOORRECHTE REISERVARING

 

Kinderen
Er zijn geen vaste kinderclubs op de schepen van Ponant. Als er een kidsclub is staat dit vermeld in het dagprogramma. Wanneer de kidsclub aanwezig is zijn de kinderen vanaf 4 jaar welkom. Er word door 2 crewmembers activiteiten georganiseerd. Deze kidsclub is niet te vergelijken zoals op de andere grotere schepen.

Activiteiten & Entertainment
Elke dag ontvangt u aan boord het dagprogramma met de activiteiten voor de volgende dag! Er is een theater, dansvloer en een piano bar waar u zich s’avonds kunt vermaken.

Uw cruise is op basis van volpension. Ook uw drankjes bij Ponant zijn All-inclusive. Tevens kunt u 24 uur per dag gebruik maken van roomservice en zijn ook de avondvoorstellingen en bijzondere evenementen inclusief.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan