Seabourn once in a lifetime expeditie cruises

Seabourn expeditie presentatie 11 april

Meldt u aan voor onze boeiende  expeditie presentatie.

11 april 2024
Presentatie Glen Verelst manager Seabourn
Locatie: kasteel Elsloo
Aanvang: 18.00u.
Aanmelden: Verplicht

Programmma:
Glenn Verelst presenteert u met prachtige foto’s en films diverse expeditie bestemmingen en routes 2024 en 2025.
Daarbij uitgebreide info schip en wat u van het expeditieteam mag verwachten.
Uiteraard komen er veel praktische zaken aan de orde.
C&O expeditie specialist Nicole van der Jagt vertelt vanuit eigen ervaring.

Wat mag u van een Seabourn expeditie verwachten?

Seabourn expeditie cruises staat garant voor een once in a lifetime cruisebeleving in een van de de meest bijzondere plaatsen op aarde.
Met speciaal daarvoor gebouwde schepen, Seabourn Venture en Seabourn Pursuit, ontdekt u bijvoorbeeld het Amazonegebied, Antarctica, de poolgebieden of Groenland, Spitsbergen….. Natuurexperts, wetenschappers en historici varen mee om hun passie met u te delen en u meer achtergrondinformatie te verschaffen over de bijzondere omgeving waar u zich op dat moment bevindt.

Ervaar hoe u luxe en avontuur kunt combineren tijdens een expeditiecruise met Seabourn en beleef unieke momenten tijdens bijvoorbeeld een onderzeeër, zodiac-, snorkel- of duikexcursie.

2 Seabourn expeditieschepen Seabourn Venture en Seabourn Pursuit:

Beleef uitzonderlijke avonturen aan boord van de beide Seabourn expeditieschepen en laat u begeleiden door begeleid door een deskundig, 26-koppig team van wetenschappers en natuurexperts van wereldklasse. Dit team zal lezingen geven, excursies organiseren en inzicht geven in de once in a lifetime natuurbeelden die u om u heen ziet
Ontworpen voor verschillende vaargebieden in overeenstemming met de PC6 Polar Class-normen en uitgerust met een verscheidenheid aan moderne hardware en technologieën, maken beide ultra-luxe expeditieschepen Seabourn Venture en Seabourn Pursuit klaar voor:
Expedities naar koud watergebieden in de poolzone mogelijk, evenals in warmwatergebieden zoals de Amazone. Uitgerust met twee onderzeeërs om de onderwaterwereld te verkennen, kajaks en 24 Zodiacs, die alle gasten aan boord kunnen ontvangen, biedt het luxe schip intense en onvergetelijke expeditieervaringen.
Het innovatieve ontwerp dat Adam D. Tihany speciaal voor de luxueuze expeditie reiziger heeft ontwikkeld, belichaamt niet alleen het concept van een intellectuele hub, maar wekt ook de pioniersgeest van de vroege ontdekkingsreizigers.

Seabourn Venture en Seabourn Pursuit bieden u een breed scala aan expeditie-activiteiten, uitgevoerd en

Bekijk scheepsverslag Venture van Nicole

Gemakkelijk discoveren per zodiac

Wellicht kijkt u ietwat op tegen een transfer per zodiac. Maakt u zich geen zorgen want het expeditieteam helpt u daar waar gewenst en het in en uitstappen gaat heel gemakkelijk.
Een tour per Zodiac geeft u een waanzinnig “discover” gevoel en u beleeft natuur en wildlife van dichtbij.

Seabourn Ventue zodiac tour

gemakkelijk instappen in zodiac van de venture

Activiteiten aan boord:

Expeditie Lounge:

De Expedition Lounge op dek 4 is het hart van het schip en is de focus van elke Seabourn-expeditie, waar gasten elke dag voor en na de expedities samenkomen. Als een elementair ontmoetingspunt voor nieuwsgierige mensen biedt de lounge de mogelijkheid om te ontspannen met een cocktail of een goed glas wijn uit de bar, terwijl foto’s en boeiende ervaringen van de dag worden gedeeld met medepassagiers en het personeel aan boord.
Op maat gemaakte meubels gemaakt van een verscheidenheid aan natuurlijke materialen creëren een uitnodigende, solide sfeer. De Expedition Lounge is een ode aan de geest van avontuur en beschikt onder meer over een glazen scheidingswand met een vintage kaart van Antarctica en twee grote touchscreens met een schat aan informatie, waaronder foto’s, navigatie- en weerkaarten.

Discovery Center:

Het Discovery Center, met voldoende ruimte voor alle gasten, bevindt zich naast de expeditie lounge op dek 4 en dient als een
conferentielocatie en academisch centrum voor natuurlijke geschiedenis en culturele programma’s. Het dagelijkse, uitgebreide aanbod aan evenementen omvat inzichtelijke lezingen, briefings en een speciaal door Seabourn ontworpen programma, dat is bedacht om gasten te trainen tijdens hun expeditie-ervaring.
Het 26-koppige expeditie team van topklasse, samengesteld uit wildernisexperts, wetenschappers, historici en natuuronderzoekers, bieden uitgebreide en fascinerende lezingen en discussies over verschillende onderwerpen die verband
houden met de regio’s waarin de expedities plaatsvinden.
Audiovisuele ervaringen worden tot leven gebracht door schermen met een hoge resolutie met een hoogte van 2,5 m en een breedte van 10 m. Onder hen zijn ook foto’s van de dagelijkse onderzeeërreizen, die een verleidelijk uitzicht bieden op
de fascinerende onderwaterwereld en zijn mysterieuze zeedieren.

Landingszone:

Aan stuurboord en bakboord heeft dek 3 een landingszone van 60 m² met landings- en opbergpunten, waar gasten hun kleding kunnen verkleden, uitrusting kunnen opruimen en daar kunnen opslaan. Er is ook directe toegang tot een van de 24 Zodiacs op Deck 2, die beschikbaar zijn voor avonturen buiten het schip. In tropische gebieden worden de landingszones ook
gebruikt om te snorkelen en soortgelijke activiteiten.

Indrukwekkende ambiance van de ruime hutten:

De luxueus ingerichte suites strekken zich uit over vier dekken en zijn tussen de 33 m² en 130 m² groot. Alle hutten beschikken over een aparte comfortabele woonkamer en een eigen veranda met een prachtig uitzicht op het  voorbijtrekkende landschap.
Ervaar adembenemende natuurlijke spektakels en afgelegen locaties aan boord van de prachtige Seabourn Venture!

 

 

Mocht u nog vragen hebben, bel gerust met mij via:
+31 (0)45 5410232 of mail naar nicole@ceno-travel.comRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan