Cruise met Star Clippers

Algemene informatie
Wanneer u een cruise maakt met Starclipper ervaart u het cruisen op een geheel andere manier. U kunt genieten van pitoreske havens, prachtige ongerepte baaien met een ontspannen zeilgevoel. U kunt zelf mee zeilen wanneer u dit wenst. Geniet u liever van de prachtige omgeving dan is dit uiteraard ook mogelijk.

De medepassagiers komen, evenals de bemanningsleden, uit alle windstreken. De voertaal aan boord is hoofdzakelijk Engels maar de purser vertaalt alles net zo vlot in het Frans, Duits en Italiaans. De sfeer aan boord is “Easy Going” en de inrichting en service ingetogen sjiek.

Aan boord van de schepen zijn geen liften en is het noodzakelijk dat alle passagiers goed ter been zijn!

 

 

Schepen

Star Clippers heeft schitterende zeilschepen allen met typisch nautisch ingerichte hutten. Rondom betimmerd en de accessoires zoals lampjes en beslag zijn van koperwerk. De hut is royaal, luxe en biedt plaats aan twee personen. Wat opvalt, is het feit dat alles op zeilen wijst. Overal zijn beugeltjes waar u uw toiletspullen en andere zaken achter kunt verankeren. Ook de badkamer heeft alles wat een mens nodig heeft.
Er gaan slecht rond de 170 passagiers aan boord, op de Royal Clipper gaan slecht 227 passagiers aan boord.

 

 

 

Starclippers-zeilschip-cruise

 

Bestemmingen
Geniet van intieme of zeer populaire havens van de Middellandse Zee en de Cariben of wordt geïntrigeerd door de mysteries van het Verre Oosten en Centraal – Amerika. Bij het vertrek vanuit een haven gebruikt het schip haar motor maar eenmaal buitengaats worden de zeilen gehesen. U ziet duizenden vierkante meters zeil ontrollen boven u, een moment waar iedereen elke keer weer naar uitkijkt. Zeilen is te allen tijde een heerlijke belevenis. De lucht strak blauw en met een lekker windje overstag gaan. Dit is het echte zeilen! Maar dan wel één met een service dat men middels een geluidssignaal gewaarschuwd wordt bij overstag gaan, zodat kwetsbare zaken eerst kunnen worden veiliggesteld. U treft de unieke combinatie van avontuur met romantiek en comfort.

 

Accommodatie
De hutten kunnen worden opgemaakt met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot queensize bed, marmeren badkamer, privékluis, regionale tv / gratis multimedia dvd-speler (behalve in categorie 6-hutten op Star Flyer en Star Clipper), telefoon met directe buitenlijn, haardroger en comfortabel ingericht. De inrichting is smaakvol traditioneel. van een luxe klassiek jacht, waar alles ingenieus is ontworpen voor comfort, gemak en efficiëntie. Gepolijst messing fittingen en mahonie glanzend werk herinneren aan ons nautische erfgoed.

Culinair
De koks maken dineren aan boord een heerlijk culinaire avontuur met een internationaal menu van ingrediënten geïnspireerd uit de verre uithoeken van de aarde. In de ochtend een continentaal ontbijt of een uitgebreid ontbijt met vers tropisch fruit, knapperige bacon, gegrilde worst, gerookte zalm en omeletten op bestelling klaargemaakt in de eetkamer. De lunch biedt u een prachtig buffet van schaal-en schelpdieren, salades en gegrilde favorieten. Of als u een stop heeft bij een paradijselijk eiland heerlijk openlucht barbecueën aan de wal.

Wanneer u in de avond de elegante eetzaal binnenloopt, treft u de beste culinaire presentaties van de kok, ontworpen voor het oog en het gehemelte, aangevuld door een selectie van goede wijnen. De service is zeer vriendelijk en hoffelijk, zoals het een smaakvol restaurant betoogt. De maaltijden en de geboden activiteiten zijn bijzonder verzorgd en de benadering is zeer persoonlijk. Ondanks het hoge niveau van het culinaire aanbod, is het niet de bedoeling om al te uitgedost aan tafel te komen. Ook hier is de “Easy Going Attitude” helemaal op zijn plaats.

UNIQUE SAILING ADVENTURES

 

Kinderen
De schepen van Starclipper zijn geschikt vanaf 10 jaar. Er is geen apart kinderprogramma aan boord. Kinderen kunnen wel mee doen met activiteiten die georganiseerd worden, mits dit mogelijk is qua leeftijd. Kinderen t/m 17 jaar profiteren van leuke kortingen. Soms oplopend tot 50%

Activiteiten & Entertainment
Het is een genoegen om de kapitein en zijn bemanning gade te slaan bij hun ludieke improvisaties en sterke verhalen. De kapitein zijn dagelijkse briefing op het dek is uiterst informatief, maar u heeft ook een kans om prachtige verhalen aan te horen. Verder zijn er diverse evenementen en activiteiten, zoals de hilarische krab racing wedstrijden, die zijn voortgekomen uit Star Clippers’ erfgoed. Afkoelen met een duik in één van de zwembaden, of laat u zich tot rust komen met een koel drankje en uw favoriete song in de pianobar.

In de avond treft u een gezellige boel aan de “Tropical Bar”. De muziek speelt en het dansen onder de sterren blijkt een romantisch gebeuren. Er wordt door jong en oud gedanst en nagepraat over een heerlijke zeildag. Ontdek de fascinerende geschiedenis en culturen middels spannende excursies aan de wal vanuit één van exotische havens. Ook kunt u gewoon een lekkere stranddag nemen, zwemmen, windsurfen, waterskiën, zeilen met een Sunfish, rijden op een banaan of de baai verkennen in een Zodiac. De diverse sportmedewerkers zullen u graag helpen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan