Cruise met Ambassador Cruise Line

Algemene informatie

Ambassador Cruise Line is in 2021 gelanceerd en is een nieuwe Britse rederij. Het doel van de rederij is simpel. Haar gasten inspireren en moeiteloos en authentiek cruises. Er word innovatie gecombineerd met traditie en deze 2 combinaties maken plek voor een tijdloze vakantie waar gasten zich direct thuis voelen.

Tijdens een cruise met Ambassador Cruise Line wordt u hartelijk ontvangen door de bemanning.

De schepen zijn uitgerust met de nieuwste milieunormen. Dat betekend geen plastic aan boord en energiezuinige motoren. De rederij wilt de oceanen en bestemmingen graag beschermen.

Aan boord worden alleen volwassenen verwelkomd. Er zijn speciale afvaarten die worden georganiseerd voor het hele gezin. Ook voor solo cruises zijn er speciale hutten aan boord van de schepen!

Schepen

Ambiance
Ambition

Ambassador-Cruise-Line-Ambience-

Bestemmingen

Ambassador Cruise Line neemt u mee naar de Baltische Staten, Zwarte Zee, Middellandse Zee, Canarische Eilanden, Britse Eilanden, Noorse Fjorden, IJsland, Groenland & Canada. Er is dus voor iedereen wel een bestemming! Ontdek nieuwe bestemmingen en laat u inspireren door de lokale bevolking!

Accomodatie (Hutten)

Er zijn verschillende soorten hutten aan boord van de schepen, zoals binnen, buiten, balkonhutten en een aantal suites.

Culinair

Dineren aan boord van Ambassador is altijd op maat gemaakt, met uitzonderlijke service, authentieke smaken en een kers op de taart zijn gegarandeerd bij elke maaltijd. Dus of het nu gaat om een ​​volledig Engels ontbijt, een informele lunch of een zesgangen galadiner, uw eetwens is onze wens!

Aan boord zijn zorgvuldig samengestelde menu’s om traditionele gerechten te combineren met lokaal geïnspireerde gerechten, waarbij de gerechten keuzes worden gemaakt door de routes zelf – zodat u een voorproefje krijgt van de fijnere dingen in het leven.

Ontbijt en lunch worden over het algemeen geserveerd op basis van open zitplaatsen, zodat u en uw eetlust voldoende keuze hebben. Bij het diner zijn er twee zittingen, die kunnen worden aangevraagd bij het boeken van uw cruise. Er zijn 3 verschillende specialiteiten restaurants waar een toeslag voor wordt gerekend.

Authentic cruising effortlessly, and sustainably

 

Kinderen

Aan boord wordt er vooral de focus gelegd op volwassenen en is gericht op de 50 plussers. Er zijn wel een aantal cruises die speciaal worden georganiseerd voor het gehele gezin voor kinderen vanaf 6 maanden.

Activiteiten & Entertainment

Er is een breed scala aan entertainment, waaronder avondshows, toneelstukken, cabarets, livemuziek en klassieke intermezzo’s.

Misschien is het iets nieuws leren met één van de gastdocenten of een vraag stellen aan een bekende spreker tijdens de ‘In Conversation With’-sessies. Misschien is het om je innerlijke creativiteit de vrije loop te laten met een van onze specialisten op het gebied van kunstnijverheid – iemand voor een plekje mozaïekdecoratie of kalligrafie? Genoeg te doen dus aan boord!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan