Cruise naar Port Said

Port Said is een havenstad gelegen in het noordoosten van Egypte, aan de noordelijke monding van het Suezkanaal. Port Said is de derde stad van Egypte, na Cairo en Alexandrië.

Bezienswaardigheden in Port Said

  • Moskee Port Fouad
  • Military Museum

Egypte-port-said-zee-kust-gebouwen  Egypte-port-said-moskee-architectuur  Egypte-port-said-zee-haven-zonsondergang

Beste tijd voor een cruise naar Port Said

De beste reistijd voor Port Said in Egypte is van maart t/m december, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Port Said is 30°C in juli en de laagste is 18°C in januari.

Algemene informatie over Port Said

Valuta
De valuta in Egypte is de Egyptische pond.

Haveninformatie van Port Said
Als het schip bijna bij de haven is, kunt u genieten van een prachtig uitzicht wanneer alle schepen aan het wachten zijn om het Suez Kanaal te betreden. De haven bevindt zich aan de noord entree kant van het Suez Kanaal. De nieuwe cruiseterminal heeft een receptie hal, een toeristen informatie punt en een bazaar. Het centrum is op loopafstand van de haven.

Egypte-port-said-cruise-haven-map  Port-said-port

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Port Said. Zorg dat u iets bij u heeft om blote benen of armen te bedekken, aangezien dit niet altijd gewenst is in Egypte voor zowel mannen als vrouwen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan