General San Martin

Hoewel de meeste toeristen zich een weelderig groen Peru voorstellen, met vestingwerken op bergtoppen verhuld in oerwoud en mist, is de Pisco-streek een indrukwekkend kruispunt van een maanlandschap en een zee vol leven: aardetinten en blauwtonen. Voor een plek met zo’n sobere schoonheid is het gebied verbluffend vruchtbaar, zowel qua landbouw (de geliefde gelijknamige nationale drank komt hier vandaan) als op cultureel gebied (beschavingen van de Paraca’s tot de Inca’s hebben hier hun sporen nagelaten).

Bezienswaardigheden in General San Martin

  • Zoutwoestijn
  • Nationaal reservaat Paracas
  • Ballestas eilanden
  • Tambo Colorado
  • Pisco Valley
  • Nasca Lines

   

Beste tijd voor een cruise naar General San Martin

De beste reistijd voor San Martín in Peru is van maart t/m december, waarin je een zeer koude temperatuur hebt, maar wel amper tot middelmatige neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in San Martín is 15°C in november en de laagste is 12°C in juni.

Algemene informatie over General San Martin

Valuta
De valuta in Peru is de Peruviaanse Sol

Haveninformatie
Cruiseschepen naar Pisco leggen aan bij Terminal Portuario General San Martín, de zeehaven die de stad bedient. Port Pisco bedient momenteel geen scheepvaart, aangezien het werd vervangen door Port San Martín (Paracas), gelegen op ongeveer 40 minuten rijden van de stad. De zeehaven heeft geen passagiersterminal bij de aanlegsteiger.

General-san-martin-lima-peru-port 

Tip(s) van Captain Cruise

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad General San Martin. Boek zeker een excursie vanuit de rederij. Zo komt u uit het kleine General San Martin.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan