Aruba

Aruba, gastvrij en wonderschoon
Ontdek waarom cruiseliefhebbers geweldige ervaringen beleven op Aruba!
Het eiland is gezegend met betoverende schoonheid, fantastisch klimaat en bijzonder gastvrije locals.

Palm Beach, Aruba, Lesser Antilles

Wat is er zo bijzonder op Aruba

  • Prettig tropische klimaat
  • Een mooie zonsondergang
  • Een gezellig terrasje en een kleurrijke cocktail
  • Gastvrij, relaxed en lokale sferen

Cruisehaven Oranjestad

Cruiseschepen gaan in Aruba voor anker in de bruisende hoofdstad Oranjestad.
De cruiseterminal is niet groot zodat u niet onder gaat in massa toerisme

Afstand naar stadskern havenstad Oranjestad Aruba

Als u de cruiseterminal pier afloopt, komt u al snel in hartje van de havenstad Oranjestad
Vanaf het schip loop je richting de cruise terminal. In de terminal zijn er een aantal kleine souvenirwinkeltjes waar je nog wat laatste inkopen kunt doen.
Als je de terminal uitloopt, loop je nog een eindje richting de stad langs een pad waar ook de verzamelplaats van de verschillende tours zijn.
Je komt direct op de Lloyd G. Smith Boulevard, waar je goed kunt winkelen. Hier vind je allerlei winkelcentra, diamant- en souvenirwinkels. Tevens kun je op verschillende plekken goed eten.

Bezienswaardigheden/excursies

Een paar honderd meter richting het zuiden is het beroemde I Love Aruba teken, waar je een mooie foto kunt nemen. De zon staat voor de foto het mooiste rond de late middag voor zonsondergang.

Aruba is uiteraard een prachtig eiland met een aantal hele mooie stranden. Als je gewoonweg een dag op het strand wilt liggen en niet teveel wilt betalen, kun je een Arubus retourtje kopen. Hiervoor betaal je $5 per persoon. De bus 10 brengt je vanaf de Oranjestad Bus Terminal langs de kustlijn. Om bij de Bus Terminal te komen steek je simpelweg de Lloyd G. Smith Boulevard over. In het blauwe huisje koop je een retourkaart.

Een bekend strand is Palm Beach. Dit prachtige palmenstrand is te bereiken door ergens bij de grotere hotels uit te stappen. Je loopt dan tussen de hotels door naar het strand. Het strand is gratis te gebruiken. Strandstoelen en parasols moet je wel huren.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan