Cuba

Bienvenido!
Cuba en cruisen zijn een prachtig stel. U geniet van dit swingende land en heeft altijd uw cruiseschip bij de hand voor een perfecte slaapplek. Zo is Cuba relaxt te bezoeken.

Cuba heeft het hele jaar door een tropische klimaat. De beste periode is van november tot en met april. Cuba staat bekend om de oude nostalgische auto’s, sigaren, de kleurrijke huisjes en heerlijke salsamuziek. Wilt u weer even lekker terug in de tijd? Bezoek tijdens uw cruise het oude Havana. De prachtige stranden van Cuba mogen zeker niet missen. De stranden van Cuba zijn perfect voor duikliefhebbers. Cubanen zijn hele vriendelijke en open mensen. Ze hebben altijd tijd om een praatje met toeristen te maken. Een Cubaanse maaltijd bestaat vrijwel uit rijst met zwarte bonen en varkens- of kippenvlees. De bekende Cubaanse cocktails Mojito en Cuba Libre moet u gedronken hebben tijdens uw bezoek aan Cuba.

Populaire haven:

Havana
Santiago de Cuba

Handige weetjes:
Officiële taal: Spaans
Valuta: Cubaanse peso
Tijdverschil: 6 uur vroeger dan in Nederland
Vier woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = ”Hola”
  • Hoe gaat het? = “Que tal?”
  • Bedankt = ”Graciás”
  • Tot ziens = ”Hasta luego”

Winkelen:
Houdt u rekening mee dat ze in Cuba niet de winkels hebben die wij hier in ons eigen land kennen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 19:00 uur.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan