Bar Harbor

Bar Harbor is een klein kuststadje ten noorden van Acadia National Park in Maine, Verenigde Staten. Vroeger was Bar Harbor hét vakantieoord van welgestelde Amerikanen, tegenwoordig komen er veel toeristen met de ferry vanuit Nova Scotia. In het toeristische stadje bestaat er veel aandacht voor de natuur: zo rijden er milieuvriendelijke bussen rond en is het College of the Atlantic volledig gericht op de studie naar de relatie tussen mens en natuur.

Bezienswaardigheden in Bar Harbor

  • Abbe Museum
  • Bar Harbor Ocenarium & kreeftbroederij
  • Vuurtoren

lighthouse-  bar-harbor-  Verenigde-Staten-Bar-Harbor-cruise-haven-haventje

Beste tijd voor een cruise naar Bar Harbor

De beste reistijd voor Bar Harbor in Maine is van juli t/m september, waarin je een aangename temperatuur hebt en amper neerslag.

Algemene informatie over Bar Harbor

Valuta
De valuta in de Verenigde Staten is de Amerikaanse Dollar.

Haveninformatie
Bar Harbor ME is een tender cruisehaven, wat betekent dat cruiseschepen voor anker gaan in Frenchman Bay en dat hun passagiers via de tenderboten van het schip naar de pier worden vervoerd. Nadat het schip voor anker is gegaan, worden cruisepassagiers heen en weer vervoerd naar een van de 2 dokken van de haven in het centrum. Van daaruit kunnen ze verbinding maken (met trolleys en bussen) naar lokale attracties, waaronder Acadia National Park.

Bar-Harbor-portmap  Verenigde-Staten-Bar-Harbor-cruise-haven

 Tip(s) van Captain Cruise
Breng een bezoekje aan het mooie Acadia Nationaal Park.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan