Santa Barbara

Er zijn ontsnappingen aan zee. Dan is er een zachte halve maan van de Californische kust die adembenemende stranden, hoge bergen, groene wijngaarden, verhoogde enclaves en eclectische gemeenschappen met elkaar verbindt. Santa Barbara, waar de zee en de bergen als één aanvoelen, de zon meer goudkleurig aanvoelt en de valleien overlopen van een overvloed aan kleur.

Bezienswaardigheden in Santa Barbara

  • Mission Santa Barbara
  • Santa Barbara County Courthouse
  • State Street
  • Botanische tuinen
  • Reagan Ranch Center

Verenigde staten-californie-santa barbara-gebouw-palmbomen  Verenigde staten-californie-santa barbara-gebouw  Verenigde staten-californie-santa barbara-gebouwen-huizen-landschap

Beste tijd voor een cruise naar Santa Barbara

De beste reistijd voor Santa Barbara in Californië is van mei t/m oktober, waarin je een aangename temperatuur hebt en amper neerslag.

Algemene informatie over Santa Barbara

Valuta
De valuta in Santa Barbara, Verenigde Staten, is de Amerikaanse Dollar.

Haveninformatie
De tenders van cruiseschepen komen aan in het hart van de Santa Barbara Waterfront. De haven ligt op loopafstand van het centrum.
WaterfrontM-santa barbara-portmapjpg Santa-Barbara-port

Tip(s) van Captain Cruise

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad Santa Barbara.
Een must-see in Santa Barbara is de Farmers Market. Opgericht in 1983 en met verrukkelijke groenten en fruit van 130 lokale telers, is de Farmers Market de plek om te winkelen voor verse en lokale producten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan